CM Punk je pro Setha Rollinse již dlouhá léta velkým zklamáním

Seth Rollins & CM Punk

WWE World Heavyweight šampion Seth Rollins dal hned při návratu CM Punka na prémiovém live eventu WWE Survivor Series najevo, že z toho nemá vůbec radost.

Během jejich konfrontace před dvěma týdny v show RAW mu do očí řekl, že ho nemá rád a vyzval ho, aby přestal WWE nazývat svým domovem, jelikož se za poslední roky snažil společnosti pouze uškodit.

Všechno zřejmě směřuje k jejich velkému zápasu na WrestleManii 40 a Seth Rollins v rozhovoru během pondělní show RAW dostal otázku, co by bylo zapotřebí, aby si Punk opět získal jeho respekt.

Rollins dal jasně najevo, že CM Punk byl v konečném důsledku pro něj velkým zklamáním a ztělesňuje tvrzení - „Nikdy nepotkejte své hrdiny.”

„Uf, já nevím, člověče. K tomuto bodu nás čeká dlouhá cesta. Už deset let dělá pravý opak toho, čím si získává můj respekt. Měl jsem k němu velký respekt. V mnoha ohledech jsem ho stavěl na piedestal a byl pro mě ztělesněním toho, že se nikdy nesetkávejte se svými hrdiny, protože vás vždycky zklamou. Tak to pro mě bylo posledních deset let, jen řada zklamání, pořád dokola. Znám ho už dvacet let. Bylo to divokých dvacet let. To, aby se dostal do bodu, kdy si znovu získa můj respekt, nechci říkat, že je to Mount Everest, protože si myslím, že by to nebylo spravedlivé, abych byl upřímný. Bude to ale dlouhá cesta, pokud se tam někdy vůbec dostaneme.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky