Mercedes Moné (Sasha Banks) jednala s WWE o návratu, ale k dohodě prý nedošlo

Mercedes Moné

Mercedes Moné, kdysi známá jako Sasha Banks, už nějakou dobu naznačuje na svých sociálních sítích návrat do WWE. Všechno však může být jinak.

Server Fightful se totiž od zdroje z WWE dozvěděl, že obě strany nedávno vedly rozhovory o návratu. Šlo o přátelskou komunikaci, avšak podle zdroje tyto rozhovory nakonec skončily bez uzavření dohody.

V současnosti již tyto rozhovory nepokračují a zdá se, že k dohodě o návratu nedošlo.

Samozřejmě nelze vyloučit, že dojde k obnovení rozhovorů a možné dohodě například jen pár dní před Royal Rumble, ale zdroj na základě interních informací potvrdil, že v současnosti jednání nepokračují.

Před nějakým časem se objevila informace, že Mercedes Moné požaduje velmi lukrativní kontrakt, který by jí zajistil lepší plat, než jaký má Charlotte Flair.

Zda jsou právě finanční požadavky ze strany bývalé hvězdy WWE důvodem neúspěšných jednání můžeme v tuto chvíli jen spekulovat.


Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Slečněě Banksové jde nna prvním místě o peníze, nic jiného v tom není. Zhruba rok předtím než ji propustili z WWE tak si stěžovala že má málo prostoru a chtěla mít titul. O tom rozhodoval Vincek a za rok, když byla madam Banksová dál frustrovaná že není po jejím, tak odešla. Po nějaké době se dostala do Japonska ale tam byla zhruba rok a pak se vrátila do USA. Před pár týdny s ní jednalo AEW ale holka má nereálné požadavk y v penězích , tak se s ní rozloučili. Tedˇzkouší totéž u WWE ale ve srovnání s ní j Je Charlotte n Flair někde úplně jinde a dál. Takže si myslím že madam Banksová by si své poždadavky měla ujasnit t ale asi z toho nic nebude. Mě osobně nepřišla v ringu ani lepší ani horší než ostatní.. Tedˇse o ní píše ale myslím že se za ní zavře zase voda a bude zkoušet hledat dál...

Jirka
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který zápas na placené akci WWE Backlash: France 2024 byl podle vás nejlepší?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky