CM Punk o tom, jak se podařilo utajit jeho návrat do WWE na Survivor Series

CM Punk

CM Punk se vrátil do WWE loni v samém závěru prémiového live eventu Survivor Series v Chicagu. Během svého vystoupení v show WWE 2024 Preview Special mluvil o tom, jak se podařilo jeho návrat tak dobře utajit.

CM Punk prozradil, že o jeho překvapivém návratu do společnosti vědělo jen málo lidí, přičemž tuto informaci zatajil dokonce i své rodině. Prohlásil, že udržování tajemství zajistilo, že se z toho stal magický okamžik.

„Všechno se ten den odehrálo tak rychle. Nikdy byste neměli posílat textové zprávy a řídit, dámy a pánové. Snažil jsem se jet do Allstate Areny a dát všem, kteří si to zasloužili vědět a byli v mém okolí, vědět, co se stane. Psal jsem SMS svým sestrám. Nikdo to nevěděl. Takhle se v téhle branži dělají věci. Držíte si věci pod pokličkou. Nevypouštíte věci ven. Tehdy se stane kouzlo. Byl to kouzelný okamžik.”

Bývalý WWE šampion si vzpomněl na řadu emocí, které prožíval, když vstoupil do arény. Všechny jeho obavy šly stranou, jakmile uslyšel svou nástupovku, a byl ohromen přijetím, kterého se mu dostalo v rodném městě.

„Hlavou se mi honilo tolik věcí. Nervy, lidé, které jsem deset let neviděl. Měl jsem otázky, obavy, možná i starosti. Všechno se vyřešilo v okamžiku, kdy zazněla nástupovku a já vyšel před své rodné město. Už jsem tu nástupovku nemohl slyšet. Nevěděl jsem, co mám říct. Všechno šlo stranou, neslyšel jsem nástupovku, slyšel jsem jen lidi. Byl to kouzelný okamžik.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky