Kurt Angle o nejlepších zápasech ve své kariéře

Kurt Angle vs. Chris Benoit

WWE Hall of Famer Kurt Angle měl velmi úspěšnou kariéru profesionálního wrestlera. Dosáhl mnoha významných úspěchů a měl několik vysoce oceňovaných zápasů.

Během nedávného vystoupení na konferenci Steel City Con v Pensylvánii se Anglea jeden z fanoušků zeptal na některé z jeho nejoblíbenějších zápasů z jeho vlastní kariéry.

„Je pro mě těžké to říct, ale můj nejoblíbenější zápas všech dob byl vlastně zápas s Chrisem Benoitem na Royal Rumble 2003. Připomínal mi mě. Měl stejnou intenzitu, stejnou postavu, stejnou atletičnost. Když jsme se sešli, byla to válka, opravdu intenzivní zápasy.”

Angle se také podrobně věnoval zápasu s Undertakerem na No Way Out 2006, zápasu, který Vince McMahon přesunul na jinou akci z jednoho velmi důležitého důvodu.

„Mělo to být na WrestleManii, ale Vince McMahon to nechtěl udělat, protože Undertaker měl svou sérii neporazitelnosti a nechtěl, abych ji přerušil. Měl jsem s ním opravdu dobrý zápas, který byl opravdu výjimečný.”

Jedním ze zápasů, které se na WrestleManii odehrály, byl Angleův souboj se Shawnem Michaelsem v roce 2005, který sám označuje za nejlepší zápas všech dob.

„Se Shawnem jsme si prostě padli do noty a šílené je, že jsme spolu nikdy předtím nepracovali. Během týdne jsme měli jít do ringu a trénovat pohyby a tak. Nic z toho jsme nedělali, mít takovou chemii se Shawnem, to ukazuje, jak dobrý Shawn byl.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky