CM Punk přirovnal rivalitu se Sethem Rollinsem k rivalitě dvou týmů z NHL

CM Punk & Seth Rollins

Od návratu CM Punka do WWE na Survivor Series 2023 je zřejmé, že vše směřuje k jeho feudu s aktuálním WWE World Heavyweight šampionem Sethem Rollinsem.

CM Punk byl hostem v NHL The Jackie Redmond Show, kde dostal otázku, proč Seth Rollins vůči němu přechovává tak silné pocity nepřátelství.

„Hmm, no, myslím, že je to proto, že jsem šel podobnou cestou jako on, ale také jsem šel cestami, na které se on neodvážil. Upřímně řečeno, jsme si asi až příliš podobní, to je ten největší faktor. Máme toho hodně společného. Klíčový rozdíl je však v tom, že já mohu mluvit o své kariéře, aniž bych ho musela zmínit, zatímco on nemůže mluvit o své vlastní cestě, aniž by se odvolal na mě.”

„Chápu, z čeho vychází, opravdu to chápu. Myslím, že se v této rivalitě vždycky cítil jako mladší sourozenec. Nikdy jsem se k němu tak vědomě nechoval, vždycky jsem ho vnímal jako vrstevníka. Ale někdy jsou někteří lidé prostě nedosažitelní a zdá se, že on tu zášť chová. Upřímně mě nemá rád. Je to podobné jako rivalita mezi Coloradem Avalanche a Detroitem Red Wings.”

CM Punk avizuje, že se chystá vyhrát mužský Royal Rumble zápas a následně vyzvat Setha Rollinse, aby měli zápas o WWE World Heavyweight titul na WrestleManii 40.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky