Jinder Mahal jako WWE šampion překonal The Rocka a další legendy

The Rock & Jinder Mahal

Rok 2024 začal pro Jindera Mahala až nečekaně dobře a všechno to začalo jeho promo segmentem s The Rockem v show RAW.

To vedlo k tomu, že byl zařazen do rivality se Sethem Rollinsem a už zítra v show RAW je bude čekat titulový zápas. Paradoxně ještě větší pozornost pro Jindera Mahala získal prezident AEW Tony Khan, který kritizoval zařazení Jindera Mahala do zápasu o světový titul, jelikož celý loňský rok nevyhrál žádný zápas.

V současnosti mnozí fanoušci spekulují o tom, že Jinder Mahal by mohl mít mnohem větší feud se Sethamem Rollinsem o WWE World Heavyweight titul, přičemž někteří nejsou vůbec proti, aby v zápase o titul uspěl.

Koneckonců převládá názor, že zápas Setha Rollinse a CM Punka na WrestleManii 40 má tak silný příběh založený na jejich skutečné rivalitě, že vůbec nemusí jít o titulový zápas.

Pokud jde o vládnutí Jindera Mahala jako WWE šampiona, tak to trvalo 170 dní, čímž v rámci jednoho vládnutí překonal těchto 29 bývalých šampionů WWE:

The Rock, Kurt Angle, Undertaker, Mankind, Daniel Bryan, Eddie Guerrero, Ric Flair, Batista, Edge, Kane, Chris Jericho, Rey Mysterio, Sheamus, Bray Wyatt, Iron Sheik, Andre the Giant, RVD, Stan Stasiak, Ivan Koloff, Big E, Buddy Rogers, Dean Ambrose, Jeff Hardy, Psycho Sid, Big Show, The Miz, Alberto Del Rio, Vince McMahon & Sgt. Slaughter.

Někteří fanoušci také poukázali na to, že když měl Seth Rollins v držení Universal titul, tak průměrná návštěvnost house show byla 3334 fanoušků, zatímco house shows s Jinderem Mahalem jako WWE šampionem měly průměrnou návštěvnost 3497 fanoušků.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky