John Cena je připraven mít svůj poslední zápas ve WWE

John Cena

John Cena strávil loni ve WWE mnohem více času, než měl původně v plánu, což bylo způsobeno stávkou v Hollywoodu. On sám však už nějakou dobu naznačuje, že konec jeho kariéry wrestlera se blíží.

V nedávném rozhovoru pro PEOPLE otevřeně mluvil o své budoucnosti ve WWE a přiznal, že je připraven mít svůj poslední zápas ve WWE.

Přesto však neplánuje ukončit své působení ve WWE a i nadále chce být součástí této společnosti v jakékoli formě, přičemž osobně by chtěl být mentorem nových hvězd.

„Loni mi bylo 47 let a ve WWE už mi moc času nezbývá. Víte, snažím se přijít na to, kdy tuto kapitolu uzavřít. Bez WWE bych nebyl tím, kým jsem - profesně ani osobně - a slíbil jsem si, že tam nikdy nebudu jen kvůli sobě. Při každém vystoupení chci dát publiku všechno. A musím přiznat, že když jsem dosáhl 45 let, musel jsem se začít snažit vytvořit si strategii odchodu a v současné době se na tom snažím pracovat.”

„Chci jen dělat to, co je pro společnost nejlepší. Jestli to bude velký poslední zápas, nebo jestli to bude jen poslední zápas, nebo jakkoli budu moci být začleněn do produktu, abych dal všem najevo, že tato kapitola je u konce, jsem ochoten poslouchat, co mi WWE řekne.”

Cenův výlet do NXT během jeho posledního působení ve společnosti ukázal, že se chce snažit předat znalosti, které má, nové generaci.

„Mám za sebou téměř dvě a půl dekády nahromaděné moudrosti, kdy si myslím, že určitě mohu nabídnout pohled mentora. Takže pokud nebudu začleněn do rodiny WWE, která se pohybuje vpřed, pak si myslím, že je to škoda pro všechny zúčastněné.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který zápas na placené akci WWE Backlash: France 2024 byl podle vás nejlepší?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky