Ernest „The Cat” Miller: Viděl jsem dvanáctileté děti, které by CM Punka knokautovaly

CM Punk & Ernest „The Cat” Miller

CM Punk se po svém odchodu z WWE v roce 2014 nakonec rozhodl pro kariéru v MMA, ale jeho působení v UFC vůbec nedopadlo dobře. Po dvou rychlých prohrách ukončil svoji kariéru v tomto sportu a vrátil se k profesionálnímu wrestlingu.

Mnozí, kteří CM Punka nemají rádi, mu tento neúspěch velmi rádi připomínají a patří k nim i bývalý WCW wrestler, herec a vícenásobný šampion v karate Ernest ”The Cat” Miller.

Miller se v nedávném rozhovoru vyjádřil právě na adresu CM Punka - jeho působení v MMA a návratu k profesionálnímu wrestlingu.

Tvrdí, že i 12leté děti by CM Punka dokázaly porazit a vyjádřil překvapení nad tím, že někdo s takovým neúspěchem v MMA se mohl vrátit do světa wrestlingu a tvrdit, že může všechny porazit.

„Když se na někoho podívám, dokážu říct, jestli umí bojovat, nebo ne. Když jsem se podíval na zápas CM Punka, na jeho skutečný zápas, viděl jsem dvanáctileté děti, které by CM Punka knokautovaly. Podle mě je to asi nejhorší bojovník. Možná je dobrý wrestler. Já už tomuhle byznysu nerozumím. Nechápu, jak někoho, kdo se ukázal jako ubohý bojovník, společnost přivede zpátky, aby jiné urážel a tvrdil, že může všechny porazit.”

Miller zpochybnil rozhodnutí přivést Punka zpět k wrestlingu poté, co v MMA neuspěl a zdůraznil kontrast s minulými standardy, kdy se od wrestlerů očekávala důvěryhodnost v bojových sportech.

„V době, kdy jsem dělal wrestling, když šel wrestler do tvrdého zápasu nebo karate show.... mám videozáznam, jak jsem knokautoval chlapy. Na základě toho videa se říkalo: 'Tenhle chlap je skutečný bojovník'. To jsem dokázal. Dovedete si představit, že bych dostal na prdel od nejhoršího chlapa v UFC. V té době bych se už nikdy nedostal do televize. CM Punk je hrozný bojovník - není na něm nic, co by říkalo, že umí bojovat. Neviděl jsem jedinou věc, která by dokládala, že něco umí v bojových sportech.”

„Neměl žádný úder, žádnou sílu. Neměl žádný pohyb. Nevím, o co se sakra snažil, ale tenhle chlapík vydělává v televizi miliony dolarů, protože dnešní fanoušci jsou hloupí. Chtějí věřit tomu, čemu chtějí věřit. Můžete někomu něco ukázat, a když to uvidí, tak si teď musí určit, jestli tomu uvěří. Právě jsem vám ukázal někoho, kdo se neumí prát, ale vy ho dáte do ringu a myslíte si, že dokáže každého porazit.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky