Mezi WWE a AEW probíhá boj o velkou hvězdu z Japonska

WWE & AEW

Minulý víkend jsme vás informovali o tom, že Triple H má velký zájem na tom, aby Kazuchika Okada po odchodu z NJPW tento měsíc zamířil do WWE. Zájem však má i AEW.

Server WNW informoval, že Kazuchika Okada zatím neučinil rozhodnutí týkající se své budoucnosti a je rozhodnut jít za nejlepší nabídkou.

Jelikož v rámci spolupráce AEW a NJPW už Okada zápasil v ringu AEW, tak mnozí věří, že zamíří právě do společnosti Tonyho Khana.

Ovšem Kazuchika Okada má údajně velký zájem zápasit na WrestleManii a Triple H si je toho velmi dobře vědom a važuje možné zápasy na WrestleManii 40 jako Okada vs. AJ Styles nebo Okada vs. Finn Bálor, jelikož obě hvězdy WWE se s ním znají, takže by šlo o ideální soupeře pro jeho debut v ringu WWE.

Přestože existuje mnohem větší pravděpodobnost, že Kazuchika Okada zamíří do AEW, tak zatím se zdá, že ani WWE není úplně bez šance získat tuto japonskou hvězdu.


Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Okadu jsem viděl v AEW a ve srovnání s WWE mám obavy, že nakonec bude v AEW. WWE mě nepřipadá jako organizace která funguje tak jak má. AEW na mě dělá mnohem lepší dojem jak po stránce soupeřů, zorganizování zápasů, množství fanoušků i jejich reakce. V tomhle je AEW na tom líp z mého pohledu než WWE. Tam se to plácá pořád jen v malém množství kvalitních zápasníků. Když někdo v AEW vypadl ze zdravotních problémů jako před nedávnem Kenny Omega, tak mají za něk kvalitní náhradu. zatímco WWE často sahá kvůli dioplnění do roosteru NXT pro doplnění programu své show . Ve vlastním roosteru Smackdownu moc na výběr není. Nebýt právě toho, že v NXT jsou šikovní zápasníci, tak WWE sekce jako Smackdown nebo RAW by dávno bylo jen průměrné uskupení. Ovšem taky je to tím, že se hodně propouštělo, což vnímám jako podraz od Vincka za to, že už nemůže do všeho zasahovat... Stačilo mě přečíst jak se zachoval k Pete Dunnovi a udělal z něj nepodstatného zápasníka, přitom v NXT se ukázal jako velice zajímavý adept stejně Tyler Bate. Ten je něco jako živá voda a má v sobě dar udělat uze zápasuu zážitek a to umí málokdo. Snad ještě Will Ospreay ale to už jiná liga.

Jirka
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který zápas na placené akci WWE Backlash: France 2024 byl podle vás nejlepší?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky