Klíčové body dohody mezi WWE a Netflixem

WWE & Netflix

WWE dnes zveřejnila několik velmi důležitých novinek týkajících se budoucnosti společnosti.

První zprávou bylo, že The Rock se oficiálně stal členem představenstva TKO (WWE & UFC). Další ještě důležitější informací bylo oznámení, že od ledna 2025 se show RAW přesouvá na streamovací službu Netflix.

V rámci podání SEC (Americká komise pro cenné papíry a burzy) bylo zveřejněno několik klíčových bodů týkajících se dohody mezi WWE a Netflixem.

• Od ledna 2025 se Netflix stane novým exkluzivním domovem pro WWE RAW ve Spojených státech, Kanadě, Velké Británii a Latinské Americe. Dohoda navíc umožňuje postupně zahrnout další země a regiony.

• Součástí dohody je také to, že Netflix bude sloužit jako platforma pro všechny shows a speciály WWE mimo výše uvedené regiony. To zahrnuje další týdenní shows WWE, jako jsou SmackDown a NXT, a také prémiové live eventy WWE, včetně WrestleManie, SummerSlamu a Royal Rumble. Kromě toho budou od roku 2025 na Netflixu mezinárodně dostupné dokumentární filmy, původní seriály a připravované projekty WWE.

• Smlouva mezi WWE a Netflixem je uzavřena na počáteční desetileté období, přičemž celková částka za práva přesahuje 5 miliard dolarů. Pozoruhodné je, že společnost Netflix má možnost prodloužit smlouvu o dalších 10 let a má také možnost odstoupit od smlouvy po uplynutí úvodních pěti let.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky