Zápas The Rock na WM 40 není stále jistý. Ve hře je také Saúdská Arábie

The Rock

The Rock se oficiálně stal členem představenstva společnosti TKO, pod kterou patří WWE & UFC. To zároveň vyvolalo otázku týkající se jeho účasti na WrestleManii 40.

Po jeho návratu v show RAW, kde naznačil půjde po Romanu Reignosvi, se začalo mezi fanoušky silně spekulovat a očekávat, že jejich zápas se uskuteční právě na WrestleManii 40.

Wrestling Observer ale informoval, že The Rock zatím nepodepsal ohledně účasti na WrestleManii 40 žádnou dohodu s WWE, takže zatím není nic jistého.

Podle WO se někteří ve WWE snaží The Rocka a další členy vedení přesvědčit, že jeho návrat do ringu by byl po finanční stránce mnohem zajímavější na eventu v Saúdské Arábii.

Myšlenkou je, že The Rock by se sice zúčastnil WrestleManie 40, ale zápasil by až na eventu v Saúdské Arábii, kde jsou ochotni zaplatit nepředstavitelnou částku, aby viděli zápas The Rocka a Romana Reignse.

The Rock je však mnohem více nakloněn myšlence zápasit na WrestleManii 40, nicméně na druhou stranu si uvědomuje, že by to znamenalo, že Cody Rhodes nebude moci dokončit svůj příběh, což je něco, co by nechtěl.

Obě možnosti jsou tedy podle WO stále ve hře, ale zápas The Rocka na WrestleManii je mnohem pravděpodobnější, než v Saúdské Arábii, i když někteří ve WWE se snaží protlačovat právě tento scénář z finančních důvodů.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky