Seth Rollins prozradil svůj plán, který rozhodně potěší jeho fanoušky

Seth Rollins

WWE World Heavyweight šampion Seth Rollins je aktuálně mimo ring kvůli zranění kolena, ale naštěstí nejde o tak vážné zranění, které by ho vyřadilo na příliš dlouhou dobu.

V nedávném rozhovoru prozradil, že se chce vrátit do ringu už přibližně za měsíc, protože chce otestovat, jak na tom ve skutečnosti je a nechce, aby měl na WrestleManii 40 svůj první zápas po dvou či třech měsících.

„Doufám, že se vrátím v plné síle zhruba za měsíc. Můj časový plán je zhruba měsíc. Uvidíme, co se stane. Budeme to brát den po dni. Rád bych se vrátil do měsíce. Nechci, abych měl na WrestleManii svůj první zápas po dvou či třech měsících. To by pro mě nebylo dobré."

Rollins připustil, že proces rehabilitace bude náročný, ale vyjádřil vděčnost za to, že zranění nebylo tak vážné, jak mohlo být, a mohlo ho vyřadit na šest až devět měsíců.

„Chci být schopen se vrátit, vyzkoušet to a ujistit se, že jsem na dobré cestě. Uvidíme, jak to půjde. Beru to den po dni a jsem rád, že jsme se vyhnuli kulce a nebylo to nic vážného, co by mě vyřadilo na šest až devět měsíců."

Již dlouhou dobu se spekuluje, že jeho soupeřem na WrestleManii 40 by měl být CM Punk, nicméně Sports Illustrated tento týden přišel s informací, že jeho soupeřem by mohl být aktuální IC šampion GUNTHER.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky