Brock Lesnar se zřejmě ocitl na černé listině WWE

Brock Lesnar

Brock Lesnar se neobjevil během včerejšího prémiového live eventu WWE Royal Rumble, přičemž zdroje potvrdily, že původně se měl vrátit. WWE však jeho návrat zrušila z důvodu obvinění o sexuálním vykořisťování bývalé zaměstnankyně WWE, Janel Grant.

Žaloba tvrdí, že McMahon a Laurinitise tuto ženu fyzicky a psychicky týrali, sexuálně ji napadali a obchodovali s ní v rámci WWE, včetně údajného pokusu využít ji jako pobídku pro Brocka Lesnara, aby podepsal nový kontrakt.

V prosinci McMahon údajně dal Lesnarovi číslo osobního mobilního telefonu Janel Grant. Lesnar ji prý požádal, aby mu poslala video, na kterém močí, a poté, co tak učinila, ji nazval „k*rvou".

Žaloba tvrdí, že Brock Lesnar vyjádřil přání „domluvit si rande" s Janel, ale jeho cestovní plány byly narušeny kvůli sněhové bouři.

Kromě toho, že WWE zcela zrušila jeho návrat na Royal Rumble, tak dokonce ho vůbec nezmínila ve videu, které bylo zaměřeno wrestlery, kteří vyhráli Royal Rumble Match, když do zápasu vstoupili jako poslední.

Brock Lesnar vyhrál takto zápas v roce 2022, ale WWE ho vůbec nezmínila, jmenovala pouze The Undertakera (2007), Johna Cenu (2008), Triple He (2016) a Codyho Rhodese (2023).

WWE se podobně zachovala v minulosti, když nezmínila jméno Chrise Benoita ve videu o vítězích Royal Rumble zápasu, kteří vstoupili do ringu jako první.

Je proto dost možné, že WWE zrušila všechny nejbližší plány pro Brocka Lesnara, včetně jeho zápasu na WrestleManii 40.


Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

No, podle mě by se většina těchto věcí neděla kdyby.... dá se toho jmenovat spousta.
-Vince toho měli dávno někde hospitalizovat a určitě ho nenechávat dál poškozovat WWE, ale také zatahovat spousty wrestlerů do těch sporů co jsou právě teď
-HHH měl být dávno tam kde je a co dělá, přeju mu to a podle mě to zatím dělá dobře (pokud nevycházejí na světlo tyhle temný věci)
-Upřímně co se týká zápas Reigns vs AJ vs LA vs Orton, tak jsem zklamaný. Přál jsem si aby vítěz byl Randy, ale když už né on tak aby aspoň někdo sesadil toho namyšlenýho RR.
-Zápas Logan Paul vs. Kevin Owens, oooooh boha. Divím se, že to dopadlo jen tak lehce. To jak se celý zápas zase ukončil DQ, byla škoda a pro KO to byla určitě zdrcující víc než kdyby prohrál.
-Mmmm a teď k Brockovi Lesnarovi, za mě určitě velká ztráta co se týká kvality. Prostě jeho "german suplex" a jeho celkový styl chyběl. Navíc, pro mě je to jeden z nejlpších wrestlerů vůbec a fandím mu už roky. Ať už v UFC a nebo WWF/WWE.
Takže nechci říkat, že aspoň tam hodili toho Brona Breakkera, ale stejně.... není to "Beast".

KohySS
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky