Vince McMahon už nemá žádnou páku, jak si vynutit návrat do WWE

Vince McMahon

Vince McMahon již není součástí WWE a TKO Group Holdings, což je mateřská společnost, pod kterou patří WWE i UFC. Stalo se tak na základě obvinění, kterým čelí od bývalé zaměstnankyně Janel Grant.

McMahonův odchod ze společnosti přišel den poté, co na něj a bývalého zaměstnance WWE Johna Laurinitise podala občanskoprávní žalobu bývalá zaměstnankyně WWE Janel Grant.

Žaloba tvrdí, že oba muži tuto ženu fyzicky a psychicky týrali, sexuálně ji napadali a obchodovali s ní v rámci WWE, včetně údajného pokusu využít ji jako pobídku pro Brocka Lesnara, aby podepsal nový kontrakt.

Vince McMahon už pro podobný skandál odešel v roce 2022, ale v roce 2023 si vynutil svůj návrat, ale to už teď není možné.

Na rozdíl od svého předchozího odchodu v roce 2022 si McMahon nemůže vynutit návrat do společnosti, protože i když drží mnoho akcií, není většinovým akcionářem a nemá ani hlasovací právo jako kdysi.

Je to poprvé od doby, kdy Jess McMahon - Vincův dědeček - a Vince McMahon, Sr. založili v roce 1953 společnost Capitol Wrestling Corporation, kdy jméno McMahon není součástí profesionálního wrestlingu.

Ani jedno z dětí Vince McMahona se od loňského roku neangažuje ve wresltingu. Stephanie McMahon odstoupila v lednu 2023 poté, co se Vince vrátil do společnosti, a Shane McMahon byl naposledy v ringu WWE na WrestleManii 39, kde se však zranil.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky