Začaly se ozývat další oběti Vince McMahona

Vince McMahon & Candice Michelle

Minulý týden podala bývalá zaměstnankyně WWE Janel Grant občanskoprávní žalobu na Vince McMahona, Johna Laurinaitise a WWE, v níž tvrdí, že zažila několik let sexuálního napadání a obchodování se sexem.

Jen několik dní po podání žaloby a několik hodin poté, co sponzor Slim Jim dočasně zrušil svou spolupráci na eventu WWE Royal Rumble, odstoupil McMahon z funkce výkonného předsedy WWE a člena představenstva TKO.

V rozhovoru pro NewsNation tento týden právní zástupkyně žalobkyně Ann Callis prozradila, že se jí nyní ozvalo mnoho dalších osob s vlastními příběhy.

„Do mé kanceláře a do mé e-mailové schránky přišel příval lidí, kteří chtějí podat svědectví o této korupční kultuře a také o možných obětech. Teprve teď se tím vším začínáme probírat, ale jsme upřímně řečeno ohromeni.”

Ann Callis poté potvrdila, že její firma nyní vyšetřuje tato další obvinění. Podle ní Janel Grant doufá, že zveřejněním jejích obvinění se budou chtít přihlásit i další lidé, kteří se setkali s korupcí nebo pochybením ve společnosti nebo byli jejich svědky.

„Byl to dlouhý proces a Janel Grant chce promluvit za všechny další oběti a vymýtit tuto kulturu korupce, která pronikla do všech buněk WWE.” uvedla Ann Callis.

Případ je sice občanskoprávní, ale je možné, že proti McMahonovi a dalším osobám bude zahájeno trestní řízení. Od loňského léta byl McMahon předmětem aktivního federálního vyšetřování, i když stále není jasné, čeho přesně se toto vyšetřování týká.

Již v roce 2022 McMahon odstoupil z funkce generálního ředitele WWE kvůli obviněním ze sexuálního zneužívání, která pravděpodobně souvisela s obviněním Janel Grant. Dlouholetý šéf WWE však později využil své moci většinového akcionáře a počátkem roku 2023 se vrátil do představenstva společnosti, kde dohlížel na fúzi WWE s UFC.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky