Seth Rollins se veřejně vyjádřil ke skandálu Vince McMahona

Seth Rollins

V současnosti se asi nejvíce řeší kontroverze ohledně toho, že The Rock nahradí Codyho Rhodese v zápase s Romanem Reignsem na WrestleManii 40. Seth Rollins se však v nedávném rozhovoru vyjádřil na adresu skandálu Vince McMahona, který je obviněn ze sexuálního zneužívání, vykořistování a obchodování se sexem bývalou zaměstnankyní WWE.

WWE World Heavyweight šampion v rozhovoru pro Maggie & Perloff uvedl, že je z toho zděšen, avšak dodal, že hvězdy WWE jsou zcela mimo tyto záležitosti a bez možnosti to nějak ovlivnit.

„Je to hrozné, je to strašné. Nesnáším to, je to nechutná situace. Ale jsme od toho tak daleko, víte? Když přijdeme do práce, říkáme si: 'Jak udělat tuhle show co nejlepší? S kým tam jsme? Jaké bude to promo? Jaký bude tenhle zápas? A jak zabavíme fanoušky? Protože to je vlastně naše práce. Tyhle věci, to jsou osobní věci, to jsou obchodní věci, a to je tak daleko od nás a bez možnosti to nějak ovlivnit.”

„Je to hrozné a cítíte se hrozně a přejete si, abyste mohli něco udělat, ale nakonec, vaše práce je vaše práce, a to je to, co děláme. Snažíme se lidem, kteří si zaplatili lístky, nabídnout tu nejlepší možnou show.”

Seth Rollins je aktuálně mimo ring kvůli zranění kolena, nicméně dal slib, že udělá vše proto, aby mohl hájit titul na WrestleManii 40.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky