Nezveřejněné prohlášení Ashley Massaro odhaluje další otřesné chování Vince McMahona

Ashley Massaro & Vince McMahon

Bývalá hvězda WWE Ashley Massaro byla jednou z více než 50 wrestlerů, kteří se v roce 2016 připojili k žalobě proti WWE za neurologické zranění, v níž Massaro tvrdila, že během svého působení ve společnosti utrpěla několik otřesů mozku.

Ashley Massaro rovněž uvedla, že byla v roce 2006 během turné WWE v Kuvajtu zdrogována a znásilněná příslušníky amerických ozbrojených sil, a také zneužita ze strany bývalého předsedy WWE Vince McMahona.

Poté, co Ashley Massaro v roce 2019 spáchala sebevraždu WWE popřela, že by o jejích tvrzeních věděla. V souvislosti s nedávnou kauzou kolem obvinění z obchodování se sexem, které bylo vzneseno vůči McMahonovi, se tvrzení Ashley Massaro znovu objevila.

Včera bylo dokonce zveřejněno její čestné prohlášení, které dosud nebylo zveřejněno, ve kterém popsala, jak ji Vince McMahon sexuálně obtěžoval a následně se snažil zničit její kariéru.

Vše začalo poté, co se Ashley Massaro objevila na obálce magazínu Playboy. Od té doby se Vince McMahon několikrát pokusil o to, aby byl s Ashley sám v hotelovém pokoji.

Když o tom informovala Kevina Dunna, ten jí doporučil, aby mu řekla, že se necítí dobře a tím odmítla jeho návrhy.

Ashley tak učinila a Vince McMahona odmítla, což vedlo k tomu, že Vince měl osobně začít psát scénáře pro její vystoupení a proma, které byly jednoznačně psány se záměrem zničit její kariéru.

Kromě toho Ashley tvrdila, že od tohoto incidentu vždy, když se s ním někde setkala, měl na její adresu vulgární sexuální poznámky, jejichž cílem bylo ji ponížit.

Mnohé zdroje tvrdí, že Ashley Massaro nebyla ani zdaleka jediná ženská hvězda WWE, která čelila sexuálnímu obtěžování ze strany Vince McMahona.

Zdá se, že žaloba od Janel Grant může vést k odhalení dalších otřesných praktik, které Vince McMahon praktikoval během dlouhých let ve vedení WWE.


Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

N a Vince McMahona už asi kvůli jeho jednání nemá slov nikdo.... Té holky je mě líto zvlášt' když se to zametalo pod koberec... Každý má možnost se podívat jak se tenhle člověk choval v zákulisí nebo v ringu. Období Attitude tam je naprosto jasně vidět jeho manipulace se spoustou lidí, pokaždé s nimi jednal z pozice moci kdy on má peníze a moc zasahovat do všeho kolem sebe a určovat kdo je mu sympatický a kdo ne. Všeobecné známé přepisování děje pro dění v ringu je jen třešnička na dortu co všechno mohl ovlivňovat... Nepochybuju o tom že podplatil spoustu lidí aby se o něm někdě něco neřeklo před novináři a nakonec bych se ani nedivil kdyby s některou ze svých bývalých zaměstnankyň neměl děcko a neplatil na něj alimenty.... Vincek se mě tímto přistupem kdy svou WWE nebo dříve WWF málem rozbil na kusy několika násobným propouštěním naprosto znechutil. P.S. V NXT měli nástupce Brocka Lesnara Harlanda a celkově nedostal žádný prostor aby se ukázal v ringu aby ho diváci posoudili. Věčná škoda všech těch kluků a holek co v NXT nebo i roostrech ukázali v ringu a nakonec jim řekli že jsou propuštěni. Po těchto dodatečných skandálech věřím, že ve vedení WWE se neobjeví už ani Shane ani Stephanie ani nikdo další z rodinky McMahonových. Tatínek jim to na jejich dvorku pořádně pohnojil a jak se říká, kdo nic nepohnojí , nemúže očekávat úrodu. Dočkali se , sklidili co zaseli. Když člověku peníze a moc vleze do hlavy tak to neskončíí dobře.

Jirka
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Která ze současně zraněných hvězd WWE vám nejvíc chybí v ringu?

WWE Novinky

AEW Novinky