Ashley Massaro se po údajném znásilnění nedočkala podpory ani od Stephanie McMahon

Ashley Massaro, Vince McMahon & Stephanie McMahon

Po tragickém úmrtí Ashley Massaro v květnu 2019 se objevila znepokojivá obvinění týkající se jejího působení ve WWE, která společnost usvědčují z údajného krytí jejího údajného znásilnění během turné v Kuvajtu v roce 2006.

Ashley Massaro uvedla, že byla v roce 2006 během turné WWE v Kuvajtu zdrogována a znásilněná příslušníky amerických ozbrojených sil.

V reakci na tato obvinění společnost WWE důrazně popřela, že by o znásilnění věděla, a tvrdila, že Vince McMahon ani vedení společnosti nebyli o incidentu Ashley Massaro ani nikým jiným informováni. Dále uvedli, že kdyby se o takovém tvrzení dozvěděli, okamžitě by podnikli příslušné kroky, včetně nahlášení veliteli základny.

Cara Pipia, blízká přítelkyně Ashley, však v rozhovoru pro NewsNation nabídla jiný pohled na věc a tvrdí, že Ashley Massaro se o napadení skutečně svěřila vedení WWE, včetně Vince a Stephanie McMahonových, a setkala se pouze s výhrůžkami a příkazem, aby o tom mlčela. Podle Pipie se Massaro během setkání cítila bez podpory a v nebezpečí, a to navzdory pokusům lékaře ze šatny o vyjádření soucitu.

Pipia dále tvrdí, že Massaro ještě v Kuvajtu vedla následné telefonické rozhovory s WWE, během nichž se Vince a Stephanie snažili její obavy bagatelizovat, avšak způsobem, který v ní vyvolal pocit manipulace a přehlížení.

I když jde o tvrzení, která Cara Pipia nemůže doložit důkazy, tak John Laurinaitis nedávno potvrdil, že on i ostatní členové vedení věděli o údajném znásilnění Ashley Massaro.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky