Co by podle Undertakera měli dnešní wrestleři změnit?

Undertaker

WWE Hall of Famer Undertaker oficiálně ukončil svou kariéru na prémiovém live eventu Survivor Series v roce 2020. Jeho poslední zápas se odehrál na WrestleManii 36 téhož roku, kde zvítězil v Boneyard zápase proti AJ Stylesovi.

Při rozhovoru v podcastu Six Feet Under se The Undertaker věnoval dnešním wrestlerům a uznal jejich výjimečný atletický výkon v ringu.

Vyjádřil však přání, aby se více zaměřili na vyprávění příběhů. The Phenom zdůraznil, že kdyby wrestleři do svých zápasů zahrnuli lepší vyprávění příběhu, nemuseli by tolik riskovat se svým tělem.

„Tihle kluci jsou tak atletičtí, absolutně mimo všechny tabulky, jdou tam a pokaždé v televizi ze sebe vydají 110% Jen bych si přál, kdyby se jim podařilo trochu více zohlednit v ringu aspekt vyprávění příběhů, aby si uvědomili, že nebudou muset tolik riskovat se svým tělem.”

„Možná to nechtějí, protože mě viděli chodit po zákulisí, a možná nechtějí 30 let kariéry, ale myslím, že pokud se nenaučí trochu lépe aspekt vyprávění příběhů, budou se dál spoléhat na atletiku, tak pak přijdou další zranění. Už jsem měl dost zranění, je to prostě hrozně na nic.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Která ze současně zraněných hvězd WWE vám nejvíc chybí v ringu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky