Randy Orton si myslel, že si z něj Triple H dělá legraci, když mu řekl o návratu CM Punka

Randy Orton & CM Punk

Randy Orton se v rozhovoru s Justinem Barrassem z magazínu Sports Illustrated vyjádřil ke svému návratu na prémiovém live eventu WWE Survivor Series.

The Viper prozradil, že společnost oznámila jeho návrat dříve, než bylo plánováno, kvůli spoilerům kolem překvapivého návratu CM Punka.

„Měl jsem být překvapením ve WarGames zápase na Survivor Series. Všechny ty fámy o CM Punkovi začaly měsíc předtím a všichni si mysleli - protože jsme byli v Chicagu na Survivor Series -, že CM Punk bude tím překvapením. Takže nechali Codyho týden před WarGames říct, že má kamaráda, me a že přijde. Překvapení se zkazilo jen proto, že se říkalo, že tam bude Punk, a WWE nechtěla, aby byli lidi naštvaní.”

Orton poté vyprávěl, jak ho Triple H před zápasem informoval o návratu CM Punka. Zpočátku si Orton myslel, že si Triple H dělá legraci, ale HHH vysvětlil, že se to seběhlo rychle.

„V den Survivor Series jsem se chystal na zápas, byl jsem nervózní, byl to rok a půl. Potom za mnou přišel Triple H a řekl: 'Hej, Randy, musím s tebou na chvilku mluvit'. A já na to: 'Jo, co se děje?' Tak mi řekl pár věcí. A pak řekl: 'Ještě jedna věc - dnes večer se vrací CM Punk. Myslel jsem, že si ze mě dělá srandu. Řekl jsem: 'Děláš si srandu?' a on na to: 'Ne, nedělám. Tohle je něco, co seběhlo rychle v posledních dnech, bla bla bla.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Která ze současně zraněných hvězd WWE vám nejvíc chybí v ringu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky