Kdo nahradí Vince McMahon ve WWE / TKO po jeho nucené rezignaci?

Vince McMahon & Ari Emmanuel

Poté, co Vince McMahon odstoupil ze svých funkcí ve společnosti World Wrestling Entertainment i v TKO Group, je WWE poprvé v historii společnosti bez McMahona.

Stalo se tak v důsledku žaloby, kterou na Vince McMahona, bývalého šéfa oddělení pro vztahy s talenty Johna Laurinaitise a samotnou WWE podala bývalá zaměstnankyně Janel Grant, která uvedla, že se stala obětí obchodování se sexem, několikanásobného zneužívání a znásilnění.

Zatímco samotný produkt WWE se v týdnech po McMahonově rezignaci příliš nezměnil, protože již delší dobu neměl žádný vliv na kreativní směřování společnosti, byl výkonným předsedou představenstva TKO. Tato funkce však byla nyní obsazena, jak potvrdilo podání SEC (Americká komise pro cenné papíry a burzy) po zveřejnění výroční zprávy o hospodaření společnosti.

Bylo potvrzeno, že generální ředitel společnosti Ari Emmanuel zaujme McMahonovo místo a Steve Koonin bude nyní působit jako vedoucí nezávislý ředitel společnosti.

Obě jmenování nabyla účinnosti k 22. únoru 2024.

Emmanuel založil společnost Endeavor v roce 1995, kdy byla ještě talentovou agenturou, která se nakonec v roce 2009 spojila s agenturou William Morris Agency a vznikla společnost William Morris Endeavor, v níž Emmanuel působil jako generální ředitel.

Steve Koonin v současné době působí jako generální ředitel týmu NBA Atlanta Hawks a jeho domovské arény State Farm a dříve byl také prezidentem společnosti Turner Broadcasting System, než byla tato společnost v roce 2019 zrušena.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky