Goldberg věří, že Asuka překonala jeho streak kvůli problémům s Triple Hem

Triple H vs. Goldberg

Bill Goldberg chtěl mít poslední rozlučkový zápas v ringu WWE, protože nechce kariéru ukončit prohrou v zápase s Romanem Reignsem. Vince McMahon mu slíbil, že mu tento zápas dá, ale své slovo nedodržel.

Vince už není součástí vedení WWE, ale zdá se, že situace se pro Goldberga nijak nemění, jelikož Triple H, který do velké míry nahradil Vince McMahona je někdo, s kým Goldberg rozhodně nemá nejlepší vztah.

Vypadá to, že Goldberg stále chová zášť vůči Triple Hovi.

Člen Síně slávy WWE Goldberg byl nedávno hostem v Nothing Left Unsaid, kde poukázal na věci jako Asuka, která překonala jeho streak, nebo na to, že mnozí wrestleři ve WWE začali používat Spear.

„Dívka překonala můj streak v neporazitelnosti. Už si to ani nepamatuju. Jmenuje se Asuka a je to nějaká Japonka. Vyhlašovali ji jako tu, která má nejdelší vítěznou sérii, a tak se stalo, že to vyvrcholilo, když jsem se tam dostal. A pak se prostě stalo, že každý wrestler používá ve svých chvatech Spear, že? Docela ironie, že se to stalo, když jsem tam přišel, ne? Takhle to dělají.”

Goldberg přišel poprvé do WWE v roce 2003, kdy nejprve zcela zničil The Rocka a následně se postupně přesunul k feudu s Evolution a samotným Triple Hem. **Jejich rivalita byla okořeněna skutečností záští, kterou k sobě oba pociťovali a byla na televizních obrazovkách značně viditelná.

Goldberg prozradil, že všechno to začalo ještě když byl v WCW a došlo k nějaké konfrontaci mezi ním a Triple Hem na tiskové konferenci v New Yorku.

Nechtěl prozradit, co přesně se stalo, ale to byl začátek jejich konfliktu, který pak pokračoval, přičemž ironií je, že když podepisoval kontrakt s WWE, tak jeho i Triple H zastupoval tentýž agent.

„To, že jsem nevycházel s Paulem Levesquem (Triple H), který je Vincovým zetěm. Myslím, že to mělo co dělat s tím, když jsem tam přišel.”

Z vyjádření Goldberga se zdá, že mezi ním a HHH jsou stále nějaké problémy a možnost, že by se dočkal svého posledního zápasu v ringu WWE nevypadá příliš reálně.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky