Drew McIntyre byl z prohry na WWE Clash At The Castle upřímně frustrovaný

Roman Reigns vs. Drew McIntyre

Mnozí fanoušci Drewa McIntyrea v roce 2022 věřili, že by mohl na prémiovém live eventu WWE Clash At The Castle v roce 2022 porazit Romana Reignse a stát se novým Undisputed WWE Universal šampionem.

Upřímně v to věřil i samotný Drew McIntyre, ale nestalo se tak a po prohře v tomto zápase byl naštvaný a frustrovaný V podcastu Gorilla Position však přiznal, že nebýt této prohry, tak by dnes nebyl tam, kde je.

„Byl jsem hodně naštvaný, byl jsem frustrovaný. Chápu širší souvislosti s Romanem a to, kam společnost směřuje, kam směřuje on, jak je to nutné. Osobně jsem věřil, že možná existuje jiný způsob, jak přijít na to, jak můžeme ochránit to, co se s ním děje, ale také pozvednout McIntyra tam, kde ho pro společnost potřebujeme. Tu noc jsme to neudělali a já si myslím, že jsme to udělat mohli, možná měli.”

„Triple H vždycky mluví o širších souvislostech, o dlouhodobé hře. Kdybych tu noc vyhrál, příběh by zřejmě nebyl takový, jaký je teď. Je to zajímavé. Jakkoli můžete být v tu chvíli frustrovaní, pokud si uděláte čas a projdete si těmi emocemi a budete mít tyto emoce uložené v paměti, když se vám naskytne příležitost, tak teď můžeme vyprávět tento opravdu zajímavý příběh, je to tak důležitá součást. Kdyby to ten večer dopadlo tak, jak jsem cítil, že by mělo, nebyli bychom tam, kde jsme teď. Takže wrestling je zvláštní věc. Dobrá věc na tom je, že je to 52 týdnů v roce. Jste tak dobří, jak dobrý je váš poslední zápas, váš poslední příběh.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky