Ronda Rousey utrpěla otřes mozku po facce od Stephanie McMahon

Stephanie McMahon & Ronda Rousey

Ronda Rousey ukončila svoji kariéru wrestlerky a neplánuje svůj návrat do WWE a zřejmě ani do jiné společnosti. Důvodem je její zdravotní stav.

V rozhovoru pro pořad Never Before Told, který byl věnován propagaci její knihy "Our Fight", se rozpovídala o svém odchodu z wrestlingu.

Rousey prozradila, že důvodem jejího odchodu do důchodu byla její anamnéza otřesu mozku, kterou tajila. Vysvětlila, že musela zatajit historii otřesů mozku, aby mohla pokračovat v zápasení.

„Dalším důvodem by byla moje historie otřesů mozku, kterou jsem musela roky tajit, abych mohla dál zápasit a vystupovat. To je v podstatě důvod, proč jsem musela ukončit kariéru.”

V jiném rozhovoru prozradila, že utrpěla otřes mozku poté, co ji v roce 2018 na Elimination Chamber dala facku Stephanie McMahon. Kromě toho zmínila, že před zápasem na Evolution dostala facku od Nikki Belly, po které viděla hvězdičky a po zbytek dne ji bolela hlava.

Rousey přiznala, že o svých zraněních původně nechtěla mluvit ze strachu, že to ovlivní její plánované zápasy. Měla zkušenost se skrýváním otřesů mozku, ale nyní o tom může otevřeně mluvit.

„Měla jsem z toho otřes mozku (facka od Stephanie McMahon na Elimination Chamber v roce 2018). Nikki Bella mi dala facku před zápasem na Evolution a já viděla hvězdičky a po zbytek dne mě bolela hlava.”

„Nechtěla jsem nic říkat. Nechtěla jsem, aby mi řekli: 'Ach, ty nemůžeš nastoupit na zápas, na který ses připravovala. Nemůžeš udělat tohle, nemůžeš udělat tamto. Měla jsem celoživotní zkušenost se skrýváním otřesů mozku. A tak teď, když jsem to všechno v podstatě hodila za hlavu, můžu o těchto věcech konečně mluvit otevřeně.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky