Janel Grant napsala bývalému šéfovi WWE McMahonovi milostný dopis, tvrdí, že k tomu byla donucena

Janel Grant & Vince McMahon

Janel Grant, bývalá zaměstnankyně WWE, která podala žalobu na společnost, Vince McMahona a Johna Laurinaitise kvůli obvinění ze sexuálního zneužívání a obchodování se sexem, údajně napsala McMahonovi milostný dopis, který zveřejnil deník New York Post.

„Po téměř třech společných letech jako by pro mě můj život ani nebyl skutečný, pokud nejsi u toho a v něm, a já to všechno sdílím s tebou.” napsala Grant v e-mailu datovaném 24. prosince 2021.

New York Post zveřejnil také reakci její právní zástupkyně, Ann Callis, která tvrdí, že McMahon dal její klientce pokyn, aby dopis napsala.

„Upřímně řečeno, je dost nechutné, že Vincův několik týdnů zpožděný pokus obhájit své strašné chování - chování, o němž dodnes tvrdí, že se nikdy nestalo - spočívá ve snaze předvést dopisy, k jejichž napsání ji donutil on sám. Jeho psychické mučení její osoby pokračuje - jak je typické pro násilnické predátory, kteří na ženy, které se rozhodly promluvit reagují zvýšenými výhrůžkami. Janel sice není cizí jeho zastrašovací taktika, ale tohle je i pro něj nové dno.”

Své vyjádření poskytla i druhá strana, právní zástupkyně Vince McMahona, Jessica Taub Rosenberg:

„Nikdo ji nenutil, aby ten dopis napsala. Napsala ho z vlastní vůle. Nikde ve své obsáhlé stížnosti, která je plná výmyslů, se nezmiňuje o tom, že by byla k takovému jednání nucena. Formulace dopisu je v souladu s jinou komunikací, kterou panu McMahonovi v průběhu jejich dobrovolného vztahu poskytla.”

Rozsáhlá zpráva dále uvádí, že nejmenovaný mluvčí Janel Grant prozradil, že tři dny před odesláním dopisu napsala McMahonovi zprávu, v níž mu vysvětlila, že podstoupila operaci prstu. Poskytnutá výměna názorů údajně ukazuje, že Janel Grant přímo odkazuje na dopis, který jí podle jejího tvrzení zadal McMahon.

„Jak ti napíšu dopis? Můžu ho napsat a přečíst... nebo se ho pokusím napsat za pár dní. Moc se omlouvám, jestli to zkazím. Chci, abys měl hezký dopis.”

Zdroj také uvedl, že Janel Grant na McMahonův příkaz napsala mnoho milostných dopisů, a to do té míry, že začala používat obsah, který našla v jiných různých rozhovorech nebo filmech.

Jedním z takových příkladů je rozhovor Megan Fox a Machine Gun Kellyho pro časopis GQ, který byl zveřejněn dva měsíce před jejím dopisem. Konkrétní věta „zamilovaný s velkým L” je něco, co mají článek v GQ a její milostný dopis společné.

Další pasáž zní:

„Cítím se pochopená, přijímaná, milovaná a oceňovaná za to, kým v jádru jsem. Vidíš mé srdce. Vidíš mou duši. Je jen málo lidí, kteří znají tajemství, jak si vytvořit ráj tady na Zemi. Ty jsi jedním z těchto vzácných lidí.” - tyto řádky byly doslovně vytrženy z filmu Biskupova žena (The Bishop's Wife) z roku 1947.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který zápas na placené akci WWE Backlash: France 2024 byl podle vás nejlepší?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky