Zákulisní novinky o návratu Stephanie McMahon na WrestleManii 40

Stephanie McMahon

Stephanie McMahon se překvapivě objevila v úvodu nedělní WrestleManie 40, kterou oficiálně otevřela.

Tento návrat se podařilo velmi dobře utajit a v interních dokumentech byl její segment označen jako segment Triple He, proto ani lidé, kteří měli přístup k interním plánům nevěděli, že se chystá její návrat.

Stephanie McMahon je zmíněna v žalobě, kterou podala Janel Grant na Vince McMahona jako klíčová představitelka WWE č. 3.

Zdroj však naznačil, že Stephanie McMahona, která se objevila v neděli na WrestleManii 40, si v případě této žaloby vybrala stranu a není to strana jejího otce Vince McMahona.

Stephanie McMahon loni opustila WWE hned poté, co si Vince McMahon vynutil svůj návrat do WWE a následně společnost prodal.

Zatím nevíme, jaká je budoucnost Stephanie McMahon ve WWE, ale má podporu vedení TKO a Triple H o jejím návratu na tiskovce po WrestleManii 40 řekl:

„Je tak skvělé mít ji zpátky doma, mít ji tady, vidět, jak ji opouštějí pochybnosti tím, že tu byla posledních pár dní, vidět, jak se jí vrací sebevědomí, a vědět, že tohle je její domov. Vy všichni, my všichni, celý tenhle byznys, tohle je její domov. A stejně jako kdokoli jiný na této planetě sem patří i ona. A doufejme, že to teď ví. Takže jsem šťastný, že je zpátky.”

PWInsider informoval, že její vystoupení zatím neznamená oficiální návrat do společnosti v jakékoli funkci. Místo toho šlo o gesto podpory nové éry společnosti pod vedením jejího manžela.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky