Cody Rhodes na WrestleManii 40 překonal svůj vlastní rekord

Cody Rhodes

Oslavy novopečeného Undisputed WWE Universal šampiona Codyho Rhodese pokračují. Zisk titulu přitom nebyl jeho jediný obří úspěch z minulého víkendu.

Rhodes se po svém obrovském vítězství nad Romanem Reignsem během druhého večera WrestleManie 40 dočkal vítězství i v oddělení zboží WWE.

WWE rozeslala interní zprávu, že Cody Rhodes během víkendu WrestleManie vydělal na prodeji zboží přes 1 milion dolarů, čímž překonal předchozí rekord, kterého dosáhl během týdne WrestleManie 39 v Los Angeles.

Úctyhodný Rhodesův prodej zboží pochází z kombinace objednávek uskutečněných prostřednictvím internetového obchodu a v rámci akce pro fanoušky WWE World, která probíhala od 4. do 8. dubna v Pennsylvania Convention Center.

Cody Rhodes však nebyl jediným mužem, který o víkendu vytvořil rekord, protože do historie se zapsali i jeho soupeři - Roman Reigns a Dwayne "The Rock" Johnson. Reigns se díky svým vystoupením stal prvním šampionem WWE, který byl hlavní hvězdou obou večerů WrestleManie. S devíti hlavními taháky na WrestleManii překonal také dosavadní rekord Hulka Hogana v počtu hlavních taháků na největší show.

The Rock se WrestleManii 40 stala teprve druhým wrestlerem, který byl měl hlavní tahák na WrestleManii ve čtyřech různých desetiletích (90. léta, 2000, 2010 a 2020). Prvním byl samozřejmě WWE Hall of Famer Undertaker, který měl svůj poslední zápas na WrestleManii 36.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky