John Cena: Zúčastnit se WrestleManie by bylo z mé strany příliš sobecké

John Cena se v nedávném rozhovoru vyjádřil k fámám o jeho „jisté účasti” na WrestleManii 37. Otevřeně přiznal, že by se chtěl vrátit do WWE, ale současná situace mu to neumožňuje.

Cena poznamenal, že jeho harmonogram natáčení seriálu The Peacemaker pro HBO Max ve Vancouveru mu znemožňuje účast na WM 37. Cestování je v současnosti kvůli pandemii náročné, pokud by odešel do Spojených států a chtěl se vrátit do Kanady, musel by podstoupit dvoutýdenní karanténu, což by prakticky zastavilo natáčení.

Když se ale objevil v show Jimmyho Fallona, tak potvrdil, že se do ringu WWE určitě vrátí, ale současná situace tomu prostě není nakloněna.

„Ach ano, vrátím se do WWE. Jen bohužel, víš jak to je v současnosti ve světě, vždyť nesedím tam na gauči vedle tebe. Je to náročné a nepředvídatelné období. Natáčím seriál Peacemaker a bude mi to trvat ještě dlouho, kvůli mezinárodním omezením nemůžu cestovat tam a zpět ... ale velmi se těším na návrat, jakmile to bude možné.”

Corey Graves ve svém podcastu řekl, že i když vyjádření Johna Ceny dávají smysl a ve spoustě věcí má pravdu, tak mu nevěří. Je přesvědčen, že Cena se pouze snaží fanoušky přesvědčit, že na eventu nebude, aby je následně mohl překvapit.

Cena v rozhovoru pro Forbes zareagoval na vyjádření Gravese a opět zopakoval, že za současné situace nebude na WrestleManii, protože by to bylo z jeho strany sobecké.

„Vzhledem ke karanténním pravidlům, pokud bych letěl v neděli do Spojených států na WrestleManii - což je naprosto možné, tak komplikace by nastaly, až bych se vrátil do Kanady. Musel bych jít na 14 dní do povinné karantény, což by zastavilo výrobu na dva týdny, což by stálo hodně peněz, a to by bylo ode mě super, super, super sobecké. Pokud by se věci mimo mé kontroly trochu normalizovaly a cestovní omezení se zvedla, pak jistě, jdu do toho. Ale právě teď je to logisticky nemožné. Nemůžu to udělat Warnerům, nemůžu to udělat DC, nemůžu to udělat Jamesovi Gunnovi ani Sebevražednému oddílu. Nebylo by to prostě fér.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky