Na AEW se to valí ze všech stran. Společnost opouštějí dvě klíčové osoby a možná přijde o TV partnera

Tony Khan

Společnost AEW nezažívá vůbec dobrý rok, jelikož došlo v zákulisí k několika konfliktům, přišla o svou největší hvězdu CM Punka, její sledovanost stagnuje a již dlouhodobě má problémy naplnit arény pro své TV shows. Nyní se k tomu přidává i odchod dvou klíčových osob z vedení společnosti.

Objevily zprávy o odchodu dvou klíčových osobností, Rafaela Morffiho a Dany Massie. Ačkoli většina fanoušků tato dvě jména nebude znát, jde o klíčové osoby v zákulisí AEW.

Rafael Morffi, viceprezident pro živé live eventy/turné, má v roce 2024 opustit společnost AEW a vydat se hledat nové příležitosti. Morffiho odchod, který byl klíčovou postavou AEW od jejích počátků v roce 2019, je pro mnohé překvapením. Má za sebou také působení v TNA a WWE.

Odchod Dany Massie, ředitelky marketingu a merchandisingu společnosti AEW, je další změnou ve společnosti. Stejně jako Morffi, i Massie působila ve společnosti AEW od jejího založení a hrála klíčovou roli v různých aspektech činnosti společnosti. K důvodům Massieho odchodu nebylo vydáno žádné oficiální prohlášení. Je také manželkou Matta Jacksona z The Young Bucks. Není jasné, zda to bude mít nějaký vliv na status Young Bucks ve společnosti.

Objevila se však zpráva, že CM Punk patřil v zákulisí AEW mezi kritiky Dany Massie, pravděpodobně kvůli svým problémům s The Young Bucks, což výrazně zkomplikovalo její práci.

Kromě toho čelí AEW potenciálnímu velkému problému, že přijde o svého televizního partnera. WBD údajně jedná s WWE o možnosti zakoupení vysílacích práv pondělní show RAW.

Pokud by k této dohodě došlo, tak je více než pravděpodobné, že AEW si bude muset hledat nový televizní domov.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky