WWE pokračuje v „pohřbívání” Banks & Naomi v TV shows

Sasha Banks & Naomi

Sasha Banks a Naomi upadly v nemilost vedení WWE poté, co minulý týden v show RAW odmítly nastoupit na zápas. Zároveň odevzdaly své týmové tituly a odešly.

Už jsme vás informovali, že Vince McMahon je na tyto dvě ženské hvězdy pořádně naštvaný, a dokazuje to zřejmě také to, jak se včera během vysílání show RAW k této situaci společnost opět vyjádřila.

Corey Graves totiž uvedl, že Sasha Banks a Naomi svým odchodem během RAW připravily Nikki A.S.H. a Doudrop o možnost zabojovat o účast v zápase o RAW Women's titul na placené akci Hell in a Cell.

Zároveň zopakoval, že tímto svým chováním zklamaly fanoušky WWE. Minulý týden dokonce Corey Graves označil jejich chování za neprofesionální, za což čelil kritice ze strany fanoušků.

Jeho manželka a hvězda WWE, Carmella, se svého manžela zastala a naznačila, že jen řekl, co mu bylo přikázáno.


Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Důvod se uvádí "nebezpečné" soupeřky v ringu..Asuka a Becky...Kdože to nakopl Paige tak, že ji ruplnul už tak poškozený krk? A Trinity absolutně nechápu, ona byla jedna z těch rozumných, měla dobrou pracovní morálku a i díky tomu se tam udržela oproti Ariane. A mimo to Ariane byla velmi nebezpečná v ringu a Trinity byla v té době její parťačka. Můj osobní názor je, že Sasha buď má v plánu "utéct" do AEW a tak se chová jako blbka záměrně, a nebo je to prostě jen fakt rozmazlený děcko, který si neváží ničeho co jí WWE v průběhu let umožnila. Viz 1. ženský černošský main event, 1. ženský hell in the cell, 1. ženský iron man match, 1. ženský tag team titul, hlavní tahák wrestlemanie, saudská arábie atd. Pokud by měl někdo rebelovat tak právě Trinity ale tohle jde všechno z hlavy Mercedes(Sashy). Ještě je tu možnost, že je to celé jen luxusní bouda a všichni skočí na špek jakožto storyline Banks a Naomi vs Authority.

Ross
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

mammon uveřejnil komentář v Recenze WWE 2K24: Je čas dokončit příběh
Za mna 10 10 vela veci sa vrátilo a je to naozaj zábavne + showcase br...
randy_rko uveřejnil komentář v WWE RAW (11.03.2024)
najdem niekte aj link na stiahnutie ? uprimne nechce sa mi sledovat ce...
I kdyby ho získal a pak by někdo buď ten večer nebo v další show RAW n...
HunterX uveřejnil komentář v Recenze WWE 2K24: Je čas dokončit příběh
Skvělá hra, skvělá recenze, za mě 10/10
Ve Smackdownu i v RAW jsou zbytečně dlouhé pasáže kdy se v ringu jen ...

Reklama

Jaké hodnocení byste dali nové videohře WWE 2K24?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky