WWE použila tajné pravidlo pro ukončení týmového zápasu v RAW

Ciampa vs. AJ Styles

Fanoušci byli zmateni způsobem, jakým byl ukončen týmový zápas AJ Styles & Ezekiel vs. The Miz & Ciampa ve včerejší show RAW.

Ciampa totiž vběhl do ringu, aby přerušil submission AJe Stylese na The Mize, což vedlo k tomu, že rozhodčí zápas ukončila diskvalifikací, tedy vítězstvím pro tým AJe Stylese a Ezekiela.

Nad tímto rozhodnutím se divili fanoušci i komentátoři a Wrestling Observer objasnil, že WWE má tajné pravidlo pro týmové zápasy.

Parťák může totiž v rámci zápasu pouze jednou zasáhnout do dění v ringu, aniž by došlo k vystřídání. Jelikož Ciampa takto zasáhl už podruhé, tak to vedlo k diskvalifikaci.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Která ze současně zraněných hvězd WWE vám nejvíc chybí v ringu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky