Některé zápasy na WrestleManii 39 nešly podle plánu

John Cena

U.S. šampion Austin Theory si úspěšně obhájil svůj titul na WrestleManii 39, zatímco Rhea Ripley získala na tomto eventu titul ženské šampionky SmackDownu.

Jejich zápasy však nešly úplně podle plánu, protože zdroje zjistily, že zápas Austina Theoryho a Johna Ceny skončil dříve, než měl.

V případě zápasu Charlotte Flair (c) vs. Rhea Riply nastala opačná situace a jejich souboj trval o něco déle, než bylo původně v plánu.

WWE byla údajně velmi spokojena se zápasem Flair (c) vs. Ripley, ale neznáme důvod, proč byl zápas Theory vs. Cena ukončen dříve.


Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Protože byl nudnej. Naopak holky to tam zbořily, byl to nejlepší zápas za mě v prvním večeru. Totální destrukce dvou fyzických atletek byl fenomenální a nikdy jsem nebyl tak na jehlách jako při sledování těch dvou. A to k tomu hlavně připočítám velkej fakt, že ty dvě neměly paradoxně vybudouvanej žádnej příběh. Šlo jen o klasickou výzvu po rumble.
Na druhou stranu je to i špatně, protože tyhle dvě borkyně teď nastavily laťku dost vysoko a bohužel zbytek rosteru až na vyjímky je slabý. Bianca, Asuka, Io nebo Mia jsou ještě hodně tvrdé vzhledem k jejich wargames zápasu v NXT ale třeba Candice nebo Chelsey..to je generačně podle mě stále "Divas". Shotzi bych vyhodil za botche a neustálé zabržďování, no skill na mikrofon a bez výrazných "signiture move"

Ross
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky