Charlotte Flair dala najevo, že kritika fanoušků jí může být ukradena

Charlotte Flair

Charlotte Flair je vždy kontroverzním tématem, a to především kvůli tomu, že se neustále účastní hlavních taháků a získává tituly, které by podle fanoušků měly připadnout jiným hvězdám. Totéž se stalo i po pátečním SmackDownu a zdá se, že Flair reagovala na negativní ohlasy, kterých se jí dostalo poté, co získala další titulový zápas.

V pátečním SmackDownu se vrátila Charlotte Flair, která hned vyzvala Asuku k titulovému zápasu, který se bude konat 30. června / juna v Londýně.

The Queen zveřejnila na Twitteru promo Triple He, během kterého se pustil do fanoušků, kteří si na internetu neustále stěžují na booking WWE, a vyhrožují, že přestanou sledovat WWE. Flair dala jasně najevo, že jí všechny ty ohlasy mohou být ukradené.

Nejde ale pouze o reakce naštvaných fanoušků, jelikož i Bianca Belair dala na Twitteru najevo, že se jí nelíbí způsob, jakým Charlotte získala titulový zápas.

„Zpracovávám, co se včera večer stalo. Takže si to ujasněme. Udělal jsem přesně to, co se po mně chtělo. Souhlasila jsem, že nechám Asuku, aby si užila svou chvíli, pokud dostanu svůj REMATCH, JEN proto, aby Charlotte vyšla ven, vyžádala si REMATCH a dostala ho? 🤔”


Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Drahá Bianco, ty nemáš zdaleka za sebou ani to co Charlotte to proto...Ale tak víme, že jde o jen o charaktery. Ve skutečnosti Bianca doma šílí radostí, že se to směřuje všechno ke společnému zápasu triple threat a nebo jen jejímu feudu s Charlotte. Takže paradoxně má Bianca vlastně štěstí protože je vlastně povýšena na úroveň Asuky a Charlotte jako atletů a Maineventer. Charlotte je jedna z těch, která pomáhá jiným taletům vyrůst a v té americe maj pořád s tím lidi problém. Fakt nechápu.

Rosťa
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky