Důvod, proč Shayna Baszler zradila Rondu Rousey na eventu WWE Money in the Bank

Shayna Baszler & Ronda Rousey

Sobotní show WWE Money in the Bank přinesla řadu překvapení a jedním z nich bylo, že se Shayna Baszler obrátila proti Rondě Rousey uprostřed obhajoby ženských týmových titulu. V důsledku toho se Liv Morgan a Raquel Rodriguez podařilo získat tituly zpět a zdá se, že Baszler a Rousey jsou na cestě k vzájemnému zápasu.

Dave Meltzer z Wrestlingu Observer informoval, že tento plán existoval ještě před WrestleManii 39, kde měly původně Ronda a Shayna získat tituly. Tento plán se ale musel mírně pozměnit kvůli zranění Rondy Rousey, takže k zisku titulů došlo teprve nedávno.

Původně měly mít mnohem delší vládnutí trvající od WM 39 a postupně si měli fanoušci všímat mezi nimi napětí a konflikty, což by vedlo ke zradě, kterou jsme viděli na sobotní show.

Podle Meltzera byl však rozpad tohoto Tag Teamu urychlen z důvodu, že Rondu Rousey ještě před WrestleManii 40 čeká opět dlouhá přestávka od WWE nebo možná i odchod.

„Jde o to, že ať už plánují cokoli, chtějí udělat tento feud. Celý ten Tag Team měl připravit Rondu a Shaynu na to, aby spolu svedly zápas. Ronda chtěla tenhle feud se Shaynou a dostala, co chtěla. Vždycky to chtěla udělat, protože Shayna je ta, která ji dostala k profesionálnímu wrestlingu... Takže aby jí to oplatila, budou mít tento společný program. Nevím, jestli to bude jeden zápas, nevím, jestli dva nebo tři, ale na základě toho, kdy plánuje Ronda volno/odchod, to museli udělat hned.” řekl Dave Meltzer.



Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky