Edge detailně popsal problémy ve WWE, které vedly k jeho odchodu do AEW

Edge (Adam Copeland)

WWE Hall of Famer Edge debutoval minulou neděli v AEW na placené akci WrestleDream. O tom, že má zájem odejít do AEW, se ve WWE vědělo údajně už od začátku letošního léta.

V rozhovoru pro CBS Sports prozradil, že obě strany už navzájem neměly žádné opravdu zajímavé a kreativní nápady, jak vytěžit maximum z jejich spolupráce.

„Tak nějak jsem měl pocit, že pro mě ve WWE není žádný plán. Chápu to, protože co jiného máme dělat? Co jiného se dá dělat? A po 25 letech jsem tam dělal doslova všechno. Tak co budeme dělat? Nebyla to ničí chyba. I já jsem narážel na tvůrčí zeď. Těžko jsem přicházel s nápady, a to se mi obvykle nestává. Myslím, že oni také.”

Edge v tomto rozhovoru také prozradil, že zatímco on chtěl mít ve WWE více než 10 zápasů ročně, tak WWE byla proti, protože ho chtěla mít spíše jako speciální atrakci.

Proto se rozhodl odejít za Christianem do AEW, kde bude pracovat na plný úvazek a mít nové možnosti a nápady.

„Navíc jsem měl kontrakt na 10 zápasů ročně. Nabízel jsem, že bych jich udělal víc, ale podle nich bych přišel o status něco výjimečného, což jsem také chápal... Prostě jsem měl pocit, že ani jeden z nás nemá žádný nápad, a to se nikdy předtím nestalo. Takže když se pak podívám na svého nejlepšího kamaráda, který se tam baví jako o život, v určitém okamžiku jsem si řekl: 'Víš co, mám tady příležitost, kdy to můžu ještě dělat, a nemám pocit, že bych to maximálně využil.' Myslím, že to je to, co rozhodlo.”



Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky