Společnost TKO uvádí členství Vince McMahona v představenstvu jako potenciální riziko

Vince McMahon

Minulý měsíc se objevila překvapivá informace o tom, že Vince McMahon přišel o vliv v rámci kreativního procesu ve WWE. Rozhodl o tom Ari Emanuel, generální ředitel společnosti Endeavor, která se stala majoritním vlastníkem WWE.

Plnou kontrolu nad rozhodováním a řízením kreativních procesů ve WWE dostal Triple H, protože filozofie, kterou Ari Emanuel zastává je, aby se každý věnoval tomu, co je jeho práce.

Společnost TKO Group Holdings (která vznikla po fúzi WWE & UFC) měla včera první oznámení o výsledcích hospodaření, po němž nově vzniklá společnost předložila dodatek ke svému prvnímu prospektu, který shrnuje řadu rizikových faktorů společnosti - jeden z nich je jednou z nejznámějších osobností společnosti - Vince McMahon.

Podle podání SEC (Americká komise pro cenné papíry a burzy) by McMahonovo členství v představenstvu mohlo vést k negativní publicitě a nebo mít jiné nepříznivé finanční a provozní dopady.

Dále se v podání uvádí, že McMahon by mohl společnost vystavit další kontrole nebo jinak zhoršit další rizika popsaná v tomto dokumentu.

V podání jsou uvedeny podrobnosti o zvláštním výboru, který McMahona vyšetřoval v loňském roce, neboť bylo zjištěno, že McMahon používal prostředky společnosti na platby za mlčení bývalým zaměstnancům, kteří tvrdili, že je McMahon a bývalý šéf oddělení pro vztahy s talenty John Laurinaitis obtěžovali a zneužívali.

Z textu podání vyplývá, že vyšetřování McMahona bylo uzavřeno, ale že byly zjištěny a proplaceny další platby za mlčení. V podání se rovněž upozorňuje, že vyšetřování, jakož i další výdaje, které by mohly v důsledku uvedeného vyšetřování vzniknout, by mohly pro společnost představovat finanční riziko - WWE sice kvůli vyšetřování nepřišla o žádný byznys, ale vyšetřování by přesto mohlo změnit vnímání obchodních partnerů společnosti.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Která ze současně zraněných hvězd WWE vám nejvíc chybí v ringu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky