Undertaker o tragické smrti Braye Wyatta: Je to smutné, byl teprve na začátku toho, čím mohl být

Undertaker & Bray Wyatt

Undertaker se vůbec netajil tím, že patřil k velkým fanouškům a podporovatelům Braye Wyatta. Po jeho propuštění z WWE dokonce otevřeně lobboval za jeho návrat. Bohužel Bray Wyatt letos v srpnu zemřel ve věku 36 let na infarkt.

Undertaker se v nedávném rozhovoru vyjádřil k této tragické události, přičemž uvedl, že je přesvědčen o tom, že Wyatt toho měl ještě hodně před sebou ve své kariéře.

„Je to smutné v tom smyslu, že zemřel tak mladý člověk, v osobní rovině. Ale v profesionální rovině byl teprve na začátku toho, co si myslím, že z něj mohlo být. Byl jsem přesvědčen o tom, že je výjimečný, tedy už byl. Ale teprve začínal s tím, co chtěl dělat a čeho byl schopný dosáhnout.”

„Spousta věcí je ve wrestlingovém průmyslu a v průmyslu sportovní zábavy velmi šablonovitá a každý chce dělat to samé. On takový nebyl. Díval se na věci z jiného úhlu pohledu a nebál se zkoušet věci, i když mu lidé říkali: 'To nebude fungovat'. Měl v sobě to přesvědčení, že ví, že to dokáže, je to tak smutné, že už není mezi námi.”

Undertaker a Bray Wyatt měli letos během speciální výroční show RAW společný segment, přičemž Undertaker mu pošeptal do ucha něco, co Bray Wyatt řekl, že nikdy neprozradí, proč to bylo určeno pouze jemu.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky