GUNTHER chce spojený zápas o IC a WWE WH tituly

GUNTHER & Seth Rollins

IC šampion GUNTHER měl v úmyslu vyhrát mužský Royal Rumble zápas a následně vyzvat WWE World Heavyweight šampiona Setha Rollinse. Vítězem Royal Rumble se sice stal Cody Rhodes, ale GUNTHER nevylučuje, že by k zápasu mohlo dojít.

GUNTHER se v podcastu Busted Open rozhovořil o možném zápase s Rollinsem, v němž by šlo o IC titul a World Heavyweight titul. GUNTHER je přesvědčen, že by právě on mohl odejít s oběma tituly.

„Vždycky jsem si myslel, že by ten scénář byl zajímavý, kdybychom tam byli já a Seth, IC šampion versus World Heavyweight šampion. Vlastně to v tomto scénáři všechno vychází tak, jak bych si přál: Byl bych jediný, kdo by mohl odejít s oběma tituly.”

Sice přiznal, že v tuto chvíli jde jen o spekulace, ale líbí se mu, jak dokáže být wrestling nepředvídatelný. Podle něj je to právě faktor překvapení, který dělá wrestlingový byznys vzrušujícím. Pokud se tento potenciální zápas skutečně uskuteční, mohou fanoušci očekávat akcí nabitý souboj mezi oběma hvězdami WWE.

„Ale jo, spekulace jsou podle mě skvělá věc. Nepředvídatelnost v tomto roce je to, co dělá tento byznys vzrušujícím, nikdo neví, kam se bude ubírat.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky