Triple H říká totéž, co Vince McMahon, ale zatím to dělá mnohem lépe

Triple H & Vince McMahon

Není žádným tajemstvím, že od doby, kdy Triple H na podzim 2022 vystřídal Vince McMahona v čele kreativního oddělení WWE se většina fanoušků domnívá, že se kvalita WWE do značné míry zlepšila.

Někteří jsou názoru, že je to z důvodu, že Triple H nepohrdá fanoušky WWE tak, jak se zdálo, že to dělá Vince McMahona, který s oblibou pohřbíval wrestlery, které fanoušci milovali, nebo dělal příběhové odbočky a zvraty, jejichž cílem bylo vyhnout se výsledku, který si přáli.

Čas ukáže, zda Triple H dokáže udržet kreativní dynamiku WWE, nedávno však pro Sports Illustrated zdůraznil, že společnost si na rozdíl od předchozích generací váží svých fanoušků i samotných hvězd.

„Nebereme naši fanouškovskou základnu jako samozřejmost. A způsob, jakým fungují naši talenti, je jiný než u jiných generací. Chtějí jít na scénu a předvést tu nejlepší možnou show.”

„Spousta těchto dětí už vyrostla s touhou dělat tohle. A pokud ne, zamilovaly si to díky tomu, že se učily od lidí, kteří vyrostli a chtěli být v tomto byznysu, a tak se k němu naučily respektu. Podle mě je to to, co vás dělá úspěšnými. To spojení s naší fanouškovskou základnou, to je velká část našeho jádra.”

Je pravda, že McMahon v průběhu let říkal podobné věci, ale fanoušci možná spíše uvěří tvrzením, která zaznívají od Triple He.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky