Tato TOP hvězda by mohla být náhradním soupeřem Codyho Rhodese na WrestleManii 40

Cody Rhodes

The Rock v pondělní show RAW dal fanouškům velkou naději, že se chystá jeho zápas s Romanem Reignsem. Pokud se tak stane, tak s největší pravděpodobností k tomuto zápasu dojde na WrestleManii 40.

Zápas The Rock vs. Roman Reigns je obrovskou příležitostí WWE pro vytvoření jednoho z největších taháků v historii WrestleManie, takže pokud takovou možnost dostane, tak ji s největší pravděpodobností využije.

To ale znamená, že pro Codyho Rhodese bude muset vytvořit jiný příběh, který ho zároveň udrží na TOP úrovni, aby mohl po zápase Reignse a The Rocka dokončit svůj příběh.

Spekuluje se, že pokud se uskuteční zápas The Rocka a Romana Reignse, tak soupeřem Codyho Rhodese na WrestleManii 40 by mohl být Randy Orton.

Historie mezi Codym Rhodesem a Randym Ortonem sahá až do doby, kdy působili jako The Legacy, což byla frakce, která skončila zradou a následným Triple Threat zápasem na WrestleManii 26.

Tato nedořešená dějová linie by mohla Rhodesovi poskytnout zajímavý příběh a nabídnout mu možnost projít přes ikonu jakou je Randy Orton, než se nakonec dostane k Reignsovi.

Stejně tak potenciální vítězství nad Ortonem není k zahození, pretože Orton je soupeř velkého jména, a pokud si Cody získá respekt svého mentora, přidá na Rhodesův rostoucí seznam další významný úspěch.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky