Dustin Rhodes: Budu naštvaný, pokud The Rock dostane hlavní tahák na WM 40

The Rock & Dustin Rhodes

Dustin Rhodes, který byl kdysi znám jako Goldust, působí již několik let v AEW, kde byl i jeho bratr Cody Rhodes, který se však loni rozhodl pro návrat do WWE.

Už nějakou dobu se spekulovalo o tom, že Cody Rhodes obdrží odvetný zápas s Romanem Reignsem na WrestleMaii 40, ale po návratu The Rocka existuje šance, že to bude on, kdo bude mít hlavní tahák na WrestleManii 40.

Dustin Rhodes v rozhovoru pro Sports Illustrated přiznal, že pokud Cody Rhodes nebude soupeřem Romana Reignse na WrestleManii 40, tak bude naštvaný, protože toto je čas Codyho.

„Můj otec, já a můj bratr jsme tři různí muži. Ale všichni máme rádi fanoušky, milujeme tento byznys a jsme hrdí na to, že chráníme jméno Rhodes. Cody je v ráži. Tohle je jeho čas. Mám z něj velkou radost. Pokračujeme v odkazu, který je pro nás velmi důležitý.”

„Doufám, že Cody bude v hlavním taháku proti Romanovi. Nebo to bude The Rock. Jestli to bude The Rock, budu naštvaný - tohle je Codyho čas. Stává se tváří společnosti a vyplácí se mu to. Ale chápu to. Jestli to bude The Rock, je to pořád byznys. Chápu, že je spousta lidí, kteří rádi vidí The Rocka. Ale pořád si myslím, že je to Codyho chvíle.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky