Důležité: The Rock byl jmenován do představenstva TKO

The Rock

Fúze mezi WWE a UFC byla dokončena teprve loni, když se společnosti představily na burze cenných papírů v New Yorku. Situace se pro společnost zjevně mění, protože The Rock byl nyní jmenován do představenstva TKO.

Jméno Dwaynea „The Rocka” Johnsona je známé široko daleko, protože je v mnoha ohledech naprosto nedílnou součástí WWE. Je také majitelem různých společností a je o něm známo, že se dobře vyzná ve světě korporací.

Podle oficiálních webových stránek společnosti TKO bylo oficiálně oznámeno, že Dwayne Johnson byl s okamžitou platností jmenován do představenstva společnosti TKO. Součástí dohody je i to, že Johnson získal plné vlastnictví ochranné známky „The Rock”.

Společnost TKO zdůrazňuje svůj závazek dlouhodobě zvyšovat hodnotu a výkonnost akcionářů prostřednictvím strategických růstových iniciativ v rámci UFC a WWE.

Dwayne „The Rocka” Johnson vyjádřil pokoru nad tím, že se stal součástí správní rady s bohatou historií a rodinným dědictvím, a ocenil přínos svého dědečka a otce pro svět wrestlingu.

Jmenování a vlastnictví jména „The Rocka” vnímá jako bezprecedentní a inspirativní moment ve svém životě. Johnson je motivován přispět ke globální expanzi TKO, WWE a UFC a zároveň zastupovat sportovce a umělce, kteří tvrdě pracují, aby si splnili své sny.

„Můj dědeček a můj otec by si nikdy nepomysleli, že tento den přijde. Proto je pro mě velkou pokorou, že mohu usednout ke stolu, který má pro mě desítky let historie a rodinného dědictví. Stolu, který pomáhala budovat moje rodina. Být v představenstvu TKO a plně převzít své jméno "The Rock" je nejen bezprecedentní, ale i neuvěřitelně inspirující, protože se můj bláznivý život uzavírá. Ve své podstatě jsem stavitel, který staví pro lidi a slouží jim, a Ari buduje něco, co skutečně mění pravidla hry.”

„Mám velkou motivaci pomáhat nadále globálně rozšiřovat TKO, WWE a UFC jako celosvětové lídry v oblasti sportu a zábavy - a zároveň hrdě zastupovat tolik fenomenálních sportovců a umělců, kteří se každý den objevují a vlastníma rukama vkládají tvrdou práci do toho, aby si splnili své sny a přinesli je našim divákům. Byl jsem tam, jsem tam stále a tohle je pro ně.”

Kromě jmenování do představenstva uzavřela WWE s Johnsonem kontrakt o službách, merchandisingu a převodu duševního vlastnictví, které mu udělují vlastnictví ochranné známky „The Rock”. Toto jméno, které má historický význam díky přínosu jeho otce a dědečka pro WWE, je nyní v Johnsonově vlastnictví.

V tiskové zprávě se rovněž uvádí jmenování Brada Keywella do představenstva společnosti TKO, čímž se počet členů představenstva zvýšil z 11 na 13. To je jistě velká novinka a budeme si muset počkat, jak zařazení The Rocka do TKO ovlivní celou společnost.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky