Seth Rollins otevřeně o tom, proč nechce CM Punka ve WWE

Seth Rollins & CM Punk

WWE World Heavyweight šampion Seth Rollins se nikdy netajil tím, že ho návrat CM Punka do WWE vůbec nepotěšil.

V nedávném rozhovoru řekl, že jeden z důvodů, proč nechtěl CM Punka zpět ve WWE je ten, že společnosti se daří a nechce tady někoho, kdo neustále vytváří problémy.

„Ta věc se CM Punkem je zajímavá. Je to zajímavé. Ani za milion let by mě nenapadlo, že se dostaneme do tohoto bodu. Když se objevil na Survivor Series a vrátil se, byl to opravdu neskutečný moment. Svým způsobem jsem opravdu šťastný za fanoušky, za jeho fanoušky, kteří si tento okamžik pro něj přáli vidět už hodně dlouho. Jenže já nechci problémy, které s sebou přináší. To opravdu nechci. WWE se neskutečně daří. Mám pocit, že jsem byl její kotvou posledních deset let. V posledních několika letech začínáme stoupat vzhůru."

„Podívejte se na dohodu s Netflixem. Obrovská novinka. Obrovská zpráva pro naše odvětví, pro zábavní průmysl, pro sporty obecně. Bude to obrovský posun. Mám pocit, že jsem toho byl velkou součástí. Nechci, aby někdo takový, kdo způsobil problémy a byl sobecký blbec všude, kam přišel, přišel sem a zničil to, co jsme dokázali a co jsme vybudovali. Nezaslouží si ani kousek tohoto koláče. Nezaslouží si to. Nevěnoval tomu čas. Nic neudělal. Odešel a zůstal pryč."

Seth Rollins bude aktuálně kvůli zranění kolena dlouhou dobu mimo ring, avšak přesto plánuje udělat všechno proto, aby obhajoval svůj titul na WrestleManii 40.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky