Důležité: Vince McMahon skončil ve WWE / TKO a nemusí být jediný

Vince McMahon

Vince McMahon je definitivně pryč z WWE a TKO Group Holdings, což je mateřská společnost, pod kterou patří WWE i UFC. Stalo se tak včera na základě obvinění, kterým čelí od bývalé zaměstnankyně Janel Grant.

McMahonův odchod ze společnosti přišel den poté, co na něj a bývalého zaměstnance WWE Johna Laurinitise podala občanskoprávní žalobu bývalá zaměstnankyně WWE Janel Grant.

Žaloba tvrdí, že oba muži tuto ženu fyzicky a psychicky týrali, sexuálně ji napadali a obchodovali s ní v rámci WWE, včetně údajného pokusu využít ji jako pobídku pro Brocka Lesnara, aby podepsal nový kontrakt.

Podle PWInsidera, první reakce v zákulisí je „směs úlevy a štěstí” a někteří jsou názoru, že „McMahon dostal, co si zasloužil”.

Prezident WWE Nick Khan poslal tuto zprávu serveru Fightful:

„Chtěl jsem vás informovat, že Vince McMahon podal rezignaci na svou funkci výkonného předsedy TKO a člena představenstva TKO. Nebude již zastávat žádnou funkci ve společnosti TKO Group Holdings ani ve WWE.”

Odchod Vince McMahona se očekával i vzhledem k tomu, že Slim Jim v pátek večer před Royal Rumble kvůli obviněním přerušil své sponzorství za velké peníze s WWE.

PWInsider tvrdí, že odchodem Vince McMahona to musí skončit a pravděpodobně každý, kdo bude nějak zapojen do tohoto skandálu, bude muset ze společnosti odejít, jestli bude chtít Endeavor začít s WWE s čistým štítem.

Mnozí interně doufají, že by se mohla vrátit Stephanie McMahon, ale je to zatím jen v rovině spekulaci. Od jejího odchodu se toho ve WWE změnilo hodně, protože když po návratu Vince McMahona odešla z WWE, ještě nedošlo k fúzi s UFC pod TKO.

Jde opravdu o zajímavé načasování všech těchto událostí, jelikož právě tento týden se The Rock stal členem představestva TKO a údajně bude mít za úkol převzít roli tváře WWE.


Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

]Je to asi jako s tím džbánem než se ucho utrhne. Ted' už je od toho věčnéhoVinckova zasahování do všeho konečně pokoj. To že bude obtěžovat ženské se dalo čekat, mnohem horší je skutečnost, že spousta zápasníků kteří pořád vystupují a předvádí co umí, se zraní ale musí vystupovat dál podle naplánovaných vystoupení po různých místech a je njich skutečně hodně. .. Před nějakým časem se objevily i informace o drogách a látkách piotlačujících bolesti aby zápasníci vystupovali na nasmlouvaných akcích. Po těchto vystoupeních jsou někteří z nich zranění a tak musí dostat něco co jim potalčí bolest aby všechno šlo podle programu a všichni inzerovaní zápaqsnící vystupovali dál. Normální rehabilitace při takové zátěži se nedá dělat je na ni málo času. Vincek stejně jako ostatní lékaři kteří měli na starost aby ti chlapi nebo ženské vystupovali a měli zranění se museli nějak uschopnit na další vystoupení a tak se jim podávají v rámci rychlejší regenerace různé preparáty a určitě ne všechny jsou zdraví prospěšné. Stačí se dnes podívat na Austina Theoryho jak mu nabývá svalová hmota nebo další zápaníky a je jasné že v tak krátkém čase několika měsíců tohle nikdo nezíská takže tady se v rámci zábavy podává těmm zápasníkům Bůhvíco a asi to nebude nic zdraví prospěšného... Něco podobného se provalilo na WWE v době kdy tam ještě působili Test - Andrew Martin, úmrtí předávkováním kokainem, nebo Chris Benoit nebo Eddie Guerrero a určitě se našli i další kteří dostávali s požehnáním Vincka tyhle preparáty jen aby byla zvýšená sledovanost a Vincek vydělával. Všechno se dělo za účelem zisku jak se říká Účel světí prostředky... Tenhle člověk změnil zápasníkům život ale ne všem k dobrému, bohužel je tu i ta stinná stránka a jsem rád že Vince McMahon tuto společnost opustil. Vydělal si na wrestlingu dost peněz ale taky ho některáým lidem pokazil tak, že mu někteří lidi nemůžou přijít na jméno. Rouina Owena Harta a dalších nevzpomíná na WWE nebo Vince s dobrými pocity... Má svůj věk tak atˇjde na odpočinek a nechá tu práci jiným kteří v tom budpu pokračovat aby dali do pořádku pošramocené jméno této společnosti.

Jirka
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky