Novinky o kontraktu Drewa McIntyrea s WWE a jeho vyjádření

Drew McIntyre

Letos vyprší platnost kontraktů hned několika TOP hvězdám WWE, ale v současnosti se nejvíc řeší situace Drewa McIntyrea.

Server Fightful potvrdil nedávné zprávy o tom, že Drew McIntyre stále nepodepsal nový kontrakt, i když ve WWE převládá přesvědčení, že dojde k dohodě.

Zatím však nevíme, co je důvodem, proč se obě strany stále nedokázaly dohodnout, protože interní zdroje tvrdí, že ve WWE si velmi váží práce Drewa McIntyrea jak v ringu tak mimo něj.

Kromě toho zdroj potvrdil, že kontrakt Drewa McIntyrea byl prodloužen o dobu, co byl mimo kvůli zraněním, takže zůstane pod kontraktem i nějakou dobu po WrestleManii 40, takže jeho účast na největší show letošního roku není z pohledu kontraktu vůbec ohrožena.

V nedávném rozhovoru pro West Sport byl bývalý šampion WWE Drew McIntyre dotázán na svůj stav kontraktu s WWE. Drew se rozhodl zachovat mlčenlivost a prohlásil, že o tom nechá mluvit internet, zatímco on to bude sledovat zpovzdálí.

„Nemůžu o tom mluvit. Nechám o tom mluvit internet. Budu se jen dál dívat. Je to zajímavé. Nejsem jediný, kdo má s WWE kontrakt. Jen je zajímavé, že to vypadá, že je to ten můj, který se řeší každý týden už rok.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který zápas na placené akci WWE Backlash: France 2024 byl podle vás nejlepší?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky