Tým Triple He opustila jedna důležitá osoba

Triple H

Od září 2022, kdy se Triple H ujal funkce šéfa kreativního oddělení je kreativní tým WWE do značné míry stabilní, nicméně jeden z klíčových členů se rozhodl odejít.

PWInsider jako první informoval, že hlavní spisovatelka a producentka WWE Jennifer Pepperman opustila WWE. O jejím odchodu toho není mnoho známo, kromě toho, že se rozhodla opustit společnost a že nebyla propuštěna.

Údajně chtěla změnu a také bylo poznamenáno, že má blízko k Mercedes Moné.

Generální manažer RAW Adam Pearce ve čtvrtek ráno v na sociální síti X potvrdil její odchod, pochválil její kreativitu, vášeň, energii a vyjádřil vděčnost za jejich společnou práci.

Jennifer Pepperman začala svou kariéru v telenovelách, kde pracovala jako režisérka a producentka v seriálech One Life To Live a As The World Turns, kde v letech 2004-2010 režírovala 231 epizod. V dubnu 2017 se připojila k týmu scénáristů WWE a naposledy prý pracovala ve SmackDownu, kde psala příběhy pro ženskou divizi.

Ačkoli se Pepperman během svého působení ve WWE většinou držela stranou nějakých negativních zpráv, v dubnu 2023 se krátce dostala na titulní stránky zpravodajských webů, když byla spolu s Vincem McMahonem, Stephanií McMahon a dalšími současnými i bývalými členy kreativního týmu WWE jmenována v žalobě za rasovou diskriminaci, kterou podala bývalá scenáristka WWE Brittany Abrahams.

Abrahams v žalobě tvrdila, že Jennifer Pepperman s ní a dalšími černošskými scenáristy špatně zacházela a zároveň se chovala špatně, zatímco k bílým kolegům se chovala jinak. Abrahams později v srpnu 2023 podala žádost o zamítnutí žaloby a v říjnu byl případ oficiálně stažen.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky