Reakce Rhey Ripley na kontroverzní video z WWE Live Eventu

Rhea Ripley

Hvězda WWE Maxxine Dupri debutovala na ringu před necelým rokem, ale společnost se rozhodla, že si členku Alpha Academy ponechá v rámci hlavního rosteru, nikoli ve vývojovém týmu, tedy v NXT.

To mělo za následek, že se Maxxine Dupri nevyhnutelně učila za pochodu a reakce fanoušků nebyly vždy nejlepší. Video z nedávného WWE Live Eventu ukazuje převážně negativní reakce fanoušků na Maxxine Dupri, která je babyface, když po zápase odchází do zákulisí.

Na video reagovalo několik osobností z wrestlingového světa, včetně Rhey Ripley. WWE Women's World šampionka reakci fanoušků na sociální síti X odsoudila a podělila se o naději, že se lidé naučí být empatičtější.

„Opravdu bych si přála, aby se někteří z vás nechali vypískat a zesměšnit na veřejnosti, když jste v práci noví. Učit se a zlepšovat se je součástí lidského bytí. Buďte lepší jako lidé.”

Video vyvolalo na sociálních sítích vášnivou diskusi, v níž převažuje podpora pro Maxxine. Své názory začaly vyjadřovat i další osobnosti z branže.

„Neřekla bych to lépe.” uvedla Chelsea Green k příspěvku od Ripley. Svou podporu přidala také veteránka WWE Natalya, která přidala emotikony se srdíčkem a tleskáním.

Hvězda AEW Britt Baker také přidala k příspěvku emoji „100” v reakci na vyjádření WWE Women's World šampionky.

V posledních měsících Dupri otevřeně hovořila o tom, že tráví čas tréninkem ve WWE Performance Center. Od svého debutu v červenci 2023 odehrála včetně vystoupení na Live Eventech 13 zápasů, z nichž většinu tvořily týmové souboje.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky