Bývalý wrestler WWE Billy Jack Haynes byl zatčen a obviněn z vraždy své manželky

Billy Jack Haynes

Začátkem tohoto měsíce se objevila zpráva, že bývalý profesionální wrestler Billy Jack Haynes byl v Oregonu zatčen v souvislosti s vraždou své manželky (měla 85 let a trpěla demencí), ale úřady čekaly s obviněním bývalé hvězdy WWE, dokud nebude propuštěn z nemocnice kvůli nesouvisející záležitosti.

Podle televize CBS KOIN byl Haynes propuštěn z nemocnice a oficiálně obviněn z vraždy druhého stupně. Haynesova manželka byla 8. února zavražděna při střelbě, která vedla k roztržce mezi Haynesem a policií v místě jeho bydliště.

Haynes byl brzy vzat do vazby a poté hospitalizován kvůli nesouvisející záležitosti. Po propuštění byl Haynes umístěn do vazební věznice v okrese Multnomah, kde byl obviněn z vraždy druhého stupně a nezákonného použití zbraně.

WWE Hall of Fmaer Jake "The Snake" Roberts nedávno řekl, že ho zatčení nepřekvapilo, protože měl vždy pocit, že Haynes je nevyrovnaný člověk. Haynes odešel z profesionálního wrestlingu v roce 1996 a byl jedním z mnoha wrestlerů jmenovaných v rozsáhlé hromadné žalobě, která byla proti WWE vznesena v roce 2000 v souvislosti s otázkami nedbalosti společnosti ohledně otřesů mozku wrestlerů. Případ byl v roce 2016 zamítnut.

V roce 2018 se Haynes přiznal k tomu, že byl svědkem vraždy tří chlapců na arkansaském venkově, což je nechvalně známý případ, který nebyl dosud vyřešen a k němuž došlo v roce 1987, nedlouho poté, co Haynes zápasil na WrestleManii III. Haynes uvedl, že byl v té době zapojen do obchodu s drogami, a proto váhal, zda o tom má mluvit.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky