Goldberg doufá, že wrestling není budoucností jeho syna

Bill Goldberg se synem

Syn Billa Godlberga, Gage, se v minulosti už objevil ve WWE a dokonce se i přímo zapojil do feudu svého otce s Bobbym Lashleym. Přesto se zdá, že neplánuje jít ve stopách svého otce a stát se profesionálním wrestlerem.

V podcastu Nothing Left Unsaid se Goldberg rozpovídal o nezájmu svého syna jít v jeho stopách jako profesionální wrestler. Prozradil, že Gage nemá žádné sklony k wrestlingové kariéře, a ani Goldberg osobně si nepřeje, aby jeho syn do tohoto byznysu vstoupil. Goldberg vyjádřil naději, že wrestling není Gageovou budoucností.

Pokud by tomu tak bylo, Goldberg by se cítil nucen být synovým agentem, což by se nemuselo každému líbit.

Navzdory své vlastní úspěšné wrestlingové kariéře Goldberg uznává, že jeho syn čelí výzvám, když si chce razit vlastní cestu a zároveň je neustále spojován s odkazem svého otce.

„To doufám, že ne. Jestli je v jeho budoucnosti wrestling, musím být jeho agentem. To se nikomu nebude líbit. Faktem je, že ano, je hezké mít to jako pírko v kapse, něco, o co se můžete opřít. Není to tak, že jeho otec byl bezejmenný hloupý wrestler, který nic nedokázal.”

„Můj syn chce být mým protikladem. Vyrůstat jako můj syn představuje spoustu výzev. Jediná věc, které je věrný od chvíle, kdy je dost velký na to, aby si to uvědomil, je, že je sám sebou. Své pruhy si vydobyl sám. Nechce jít v mých stopách. Chce je zničit a vytvořit si vlastní. To někdy bolí, ale já si toho vážím.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky