AEW Dynamite 27. březen 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody středeční show AEW Dynamite.

AEW Dynamite 27/03/24
AEW Dynamite 27. březen 2024
AEW Dynamite
AEW Dynamite
Slider

WWE Hall of Famer stále považuje ukončení streaku Undertakera za velkou chybu

Undertaker

WrestleMania 30 se navždy zapsala do historie WWE momentem, kdy Brock Lesnar porazil Undertakera a tím ukončil jeho dlouhotrvající sérii bez prohry na tomto velkém eventu. ...

WrestleMania 30 se navždy zapsala do historie WWE momentem, kdy Brock Lesnar porazil Undertakera a tím ukončil jeho dlouhotrvající sérii bez prohry na tomto velkém eventu.

Na jedné straně vítězství katapultovalo Brocka Lesnara do nových výšin, který od té doby vyhrál sedm světových titulů WWE, přičemž jeho nejdominantnější vládnutí trvalo více než 500 dní.

Na druhé straně zápas Undertakera na WrestleManii byl vždy jedním z hlavních taháků a fanoušci očekávali, že svou sérii ukončí bez prohry.

Mnozí zpochybňovali a stále zpochybňují rozhodnutí WWE ukončit tuto sérii, která skončila po 21 vítězstvích. Undertaker po této prohře dosáhl na WrestleManii ještě další čtyři vítězství, ale také ještě jednu prohru, když ho na WrestleManii 33 porazil Roman Reigns.

WWE Hall of Famer Road Dogg, který nedávno začal opět pracovat pro WWE jako viceprezident pro Live Eventy, patří k těm, kteří nesouhlasí s tím, že byl tento streak ukončen.

V podcastu „Oh... You Didn't Know?” prozradil, že když mu manželka napsala SMS, že Undertaker právě prohrál na WrestleManii, tak tomu prostě nemohl uvěřit.

„Nemohl jsem tomu uvěřit. Řekl jsem: 'Ne, neprohrál, znovu něco udělají, začnou zápas znovu, něco udělají'. Popíral jsem to, protože jsem o tom plánu nic nevěděl. Nikdy nezapomenu na tvář toho fanouška, myslím, že jsme se tak cítili všichni.”

„Když se na to teď zpětně podívám, pořád to cítím stejně, pořád bych hlasoval proti. Ano, posílili Brocka Lesnara, ale za jakou cenu? Jednoznačně bych byl za to, aby odešel bez prohry, aby nikdy neprohrál na WrestleManii. To by bylo opravdu skvělé.”

Undertaker později prozradil, že během zápasu utrpěl otřes mozku a musel opustit stadion v sanitce.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Kterou z uvedených legend byste chtěli vidět na WrestleManii 40?
Sleduj WWE již od 250-Kč

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - AEW Dynamite

AEW Dynamite (27.03.2024)

Karta zápasů: Will Ospreay vs. Shibata The Young Bucks vs. Private Party Willow Nightingale vs. Anna Jay vs. Kris Statlander vs.Skye Blue The Undisputed King

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky